Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Csak szerintem hülyeség ez az...

Csak szerintem hülyeség ez az öltözködésbeli "megkülönböztetés" ?

Figyelt kérdés

Arra gondolok hogy miért van még mindig ez hogy ha valaki nem úgy öltözködik mint az "átlag" akkor azt a személyt megvetik, bántják, lenézik stb...

Tudom... mert nagyon sok még a begyöpösödött ember aki ezt nem bírja "elviselni"

Vegyük a saját példámat :

Mindig is szerettem volna tudni fiú létemre hogy milyen érzés lehet női ruhát viselni

Nem vetettem félre a gondolatot

Kipróbáltam női dolgokat (fehérnemű, maxi-ruha, szoknya)

Mikor ezeket felpróbáltam hordtam őket (otthon illetve még erdőben késő este) csodálatos érzés volt

Ha tehetném nagyon szívesen viselnék utcán is ilyesmiket (szoknyát, maxi-ruhát

csak ugye a fentebb írt probléma ugyebár sajnos jelen van és ezért nem merek)

Én ha tehetném eltörölném ezt a beskatulyázást a ruhák terén és mindeki azt hordhatna amit szíve szerint szeretne - szerintetek is jó lenne ?

2022. aug. 9. 08:13
A kérdező szavazást indított:
Támogatom (hogy mindenki azt hordhassa amit szeretne)
Maradjon minden a régi
Nem tudok dönteni
42 szavazat
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
17%
Mert ez alapján buzzer vagy, akik viszont nem támogatják a társadalom és az emberiség egyetlen célját, a létfenntartást
2022. aug. 9. 08:51
 2/20 A kérdező kommentje:
NEM vagyok b*zi
2022. aug. 9. 08:57
 3/20 anonim ***** válasza:
13%

Akkor hordj nadrágot.

Egyébként kérdezted hogy tamogatjuk e. Válaszoltam hogy nem. Mivek a kérdésed őszinte kíváncsiságról árulkodott, ezért gondolom az igen és a nem válasz is hasznos. Tehát akkor mire a lepontozás? Aki nem ért egyet, természetesen írhat kommentet hogy szerinte ezt kéne bevezetni, és az ugyanúgy hasznos lesz

2022. aug. 9. 08:59
 4/20 anonim ***** válasza:
13%

szia, én pont transzvesztitákkal ismerkednék, imádnám ha beöltöznél női ruhákba és úgy taliznánk

23/F 183/77/bigcock

2022. aug. 9. 10:27
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Bárkit hülyének néznék az erdőben maxi szoknyában, nem praktikus és nem odaillő. Ez miért kérdés?
2022. aug. 9. 10:39
 6/20 anonim ***** válasza:
35%
Az arab férfiak is ilyen bő ruhákbsn vannak, hasonlókban mint a nők.Személy szerint azért jobb ha csak a nők járnak szoknyában, mert így marad egy plusz dolog ami még a nőiesség szimbóluma..
2022. aug. 9. 10:58
 7/20 Metionin ***** válasza:
87%
Ja, szerintem is baromság. Sokszor írtam már itt is, hogy egy ruhának nincs neme és nincs szexuális orientációja, az egy szerencsétlen darab szövet. Simán lehetne minden uniszex, kivétel a melltartó meg azok a cuccok, amiknek a felsőrésze direkt mellekre szabott meg az a fajta boxer, aminek elöl tartórész van a hímtagoknak. Abba ugye egy férfi/nő anatómiailag nem tud mit rakni. A többiben objektíven szemlélve semmi nem utal nemre.
2022. aug. 9. 12:57
 8/20 anonim ***** válasza:
6%
Na de pont társadalmilag már csak az öltözködés az, ami megkülönbözteti a férfit a nőtől,meg talán még hajviselet.Ha mindent összemosunk az nem jó, én sztm.ha előttem szoknyában és hosszú hajjal valóban egy nő áll és nem egy férfi...
2022. aug. 9. 13:34
 9/20 anonim ***** válasza:
92%

Képzeljétek el, én annyira boldog vagyok a saját életemmel, és annyira el vagyok foglalva a saját dolgaimmal, hogy fel se tűnik, ha mellettem páviánnak cosplayel valaki, mert őszintén le se sz@rom, és még csak annyira se érdekel, hogy rápillantsak. Nem érzem a késztetést arra, hogy mást bámuljak, arra meg pláne nem, hogy egytől tízig pontozzam a ruhadarabjait.

Vegyen fel mindenki olyan ruhát, ami kényelmes, amit szeret.

Nem másért öltözködöm, és én se várom el, hogy más nekem akarjon tetszeni.

20/L

2022. aug. 9. 13:42
 10/20 Metionin ***** válasza:
80%
8. Szerintem meg lehetne különböztetni úgy is. Eleve nem mindenki hordaná pl. azt a szoknyát kizárólag hosszú hajjal, kisminkelve stb. Ahogy nők is hordanak nadrágot meg sima pólót hosszú hajjal, műszempillával, úgy egy férfi is felvehetné a szoknyát rövid hajjal meg pl. szakállasan. Azért 1-1 ruhadarab nem tudja elfedni a viselője nemét teljesen, az alól csak a tényleg nagyon androgün egyének kivételek de belőlük kevés van. Ha most behívnék az utcáról 50 felnőtt embert és mindegyiknek egy random csomag ruhát adnék, hogy vegye fel, tutira a 99 %-ról meg lehetne mondani úgy is hogy milyen nemű.
2022. aug. 9. 13:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!