Kamut vagy eredetit vegyek inkább?
Figyelt kérdés
Tetszenek a nike cipők és ruhák de szerintem túl drágák 100.000 egy cipőért? De már az 50.000et is sokallom. Aztán az még bőven áron aluli.
Facebookon találtam egy kamut ami mindössze 10.000ft és én ránézésre biztos azt mondanám hogy eredeti de persze ha közelebbről megnéznénk akkor gondolom kis részletekből lehet látni.
Most nem éppen arra megyek hogy na evvel aztán nagyon menő leszek hanem tetszenek a cipők.
Szerintetek mennyire éri meg kamut vásárolni?
Vagy inkább gyűjtsek az eredetire?
2022. aug. 1. 00:51
11/11 A kérdező kommentje:
Természetesen csak utánvételesen rendelek ilyesmit, már van egy kamu cipőm és meg van 1 éve, semmi baja
2022. aug. 3. 00:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!