1 Vegyek Playstation 3 Super Slim 500GB + játékok! 2 Vegyek xbox360 Slim 250GB + játékok + multyplayer éves díj! 3 Vagy vegyek inkább vezeték nélküli egeret és billentyűzetet + eredeti játékokat a multy miatt! Ti melyiket választanátok?
Ágyból elég nehezen lehet kényelmesen egérrel+billentyűzettel játszani, szóval ha kényelem a szempont akkor valamelyik konzol.
Hogy melyik konzol, azt te dönts el. Én pl. semmiképp se fizetnék multiért, ha van ingyenes alternatíva, plusz PS3-mat amúgy is jobbnak tartom, az exkluzív játékai miatt. Ha csak multiplatform játékokkal akarsz játszani akkor igazából csak a multi a szempont, és az ingyen multi miatt szintén PS3.
nekem a második variáció van meg, annyi különbséggel, hogy én nem multizok, illetve nekem kinectem is van.
amugy sztem nem sok az a havi 600 FT már nem azért...
Mondjuk igaz 1 éves díj 9 ezer most xbox360-ra konzolok szervizén néztem !
Most akkor melyik a jobb xbox live vagy PSN ?
PSN már többször is olvastam áprilisban, hogy feltörték, meg valami banki adatok lopásáról. Ezen kívül semmi :)
Egyébként ha flashelésbe gondolkodsz, akkor ugrik a garancia, és is bannolnak a netről. Tegnap épp olvastam, hogy az ms gonoszabb :). Beleturkál a gépbe (pl. nem hagyja, hogy a merevlemezre mentsél vmit), míg a PSN csak a netről tilt le.
Ezért szerintem ilyeneken ne gondolkodj túl konckázatos. Én is meghagytam a gyári állapotában, s nem bántam/bánom meg.
Nem akarom fleseltetni ha veszek ! PSN en nem kötelező megadni a bankszámlaszámot ha regisztrálok oda gondolom ?
Mondjuk ez mind pénz kérdése mint minden ! Mert ha lesz annyi akkor konzol bár elég drágák a játékok remélem az új konzolok megjelenése után lejeb mennek a játék árak !
Nem kell bankártyát megadni.
A live-ot is törték már fell.
Feltöréssel ne foglalkozz, mindkettőt törték már fel, Sony ráadásul nagyon jól kezelte az egész helyzetet, csak az Xbox fanboyok felfújták a dolgokat.
Illetve ez is már tavalyi eset.
Ja és bankkártyát amúgy is felesleges megadni, de ha megadod akkor sem tudnak mit kezdeni vele ha feltörik.
Akkor már előfizetsz PS+ra, 12k alatt megvagy egy évre, és ingyen kapsz egy millió játékot. Kicsit jobb, minthogy fizetsz 9 ezret a semmire.
PSN vs Live meg nagyjából ugyanaz, játszani mindkettőn ugyanúgy lehet, grafika ugyanolyan online is, stb.
Szóval tényleg csak az döntsön, hogy melyik konzol jön be jobban.
90-et meg szerintem felesleges költeni rá, 65 a konzol, és 25-öt játékra? Én amikor megvettem a PS3-mat vettem hozzá egy játékot, és amikor végigtoltam akkor a következőt, így jó, mert nem hagytam félbe egyik játékot sem, hanem mindent végigvittem.
De ha egy játék neked nem is elég, 25-ből veszel 5 játékot használtan (Uncharted 3, Mass Effect 3, Gran Turismo 5 meg ilyen nagy játékok is vannak már 5k alatt, szóval nem csak a már nagyon régiek), vagy tényleg előfizetsz PS+ra, rögtön elérhető 12 PS3 játék és pár PS Vita játék ingyen, aztán havonta kapsz 3-4 újat.
Kösz ez jól hangzik PS+ ra megéri akkor befizetni !
PS3 felé hajlok akkor inkább ha annyi gamet lehet letölteni PS+ all ! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!