Tetszenek a nike cipők és ruhák de szerintem túl drágák 100.000 egy cipőért? De már az 50.000et is sokallom. Aztán az még bőven áron aluli.
Facebookon találtam egy kamut ami mindössze 10.000ft és én ránézésre biztos azt mondanám hogy eredeti de persze ha közelebbről megnéznénk akkor gondolom kis részletekből lehet látni.
Most nem éppen arra megyek hogy na evvel aztán nagyon menő leszek hanem tetszenek a cipők.
de ha kamut veszel akkor nem azt a nike eredeti darabot veszed meg, ami tetszik, hanem egy silany valtozatat
2022. aug. 1. 01:34
2/11 anonim válasza:
Vegyél kamut.Külsőre ugyanúgy néz ki.Neked az a lényeg hogy tetszik ahogy kinéz.
2022. aug. 1. 02:10
3/11 anonim válasza:
50 alatt is van Nájki.
Hamisat nem vesz, csak cigány.
Miért N? Mindenkin az van, unalmas, semmitmondó.
2022. aug. 1. 04:10
4/11 anonim válasza:
Néhány éve olvastam, hogy hamisított pólókat foglaltak le, és a hamis minősége jobb volt, mint az eredetié. Természetesen nem írták meg a márkanevet.
2022. aug. 1. 08:20
5/11 anonim válasza:
15-25 ezerért is vannak Nike cipők és még jól is néznek ki. Az 50-100+ ezres cipők általában baromi rondák, még ingyen sem kellenének. Engem személy szerint nem érdekel melyik amerikai rapper meg még ki állt össze és csináltak egy cipőt, ami ronda és drága. Inkább megveszem az olcsóbb, nekem jobban tetsző eredetit.
2022. aug. 1. 09:35
6/11 anonim válasza:
Nem minden Nike ennyire drága, vannak jóval olcsóbb cipők és ruhadarabok is, az akciós hullámban pedig még annál is olcsóbbak. Ha sokallod a csúcsmodell árát, akkor inkább vegyél egy alacsonyabb árú, de eredeti modellt, mint egy undorító minőségű hamisítványt, amivel egyébként bűnözőket támogatsz, ráadásul aki kicsit is ért hozzá, messziről kiszúrja, hogy kamu.
2022. aug. 1. 09:55
7/11 anonim válasza:
2#
Ezt meg tudom én is erősíteni.Itt konkrétan a converse cipőkre irta ugyanezt a 444.hu
tőrténetesen megnézték,tesztelték és némely hamisítványok jobbak voltak az eredetinél.
Aki akarja megkeresheti a cikket.
Nem mondom hogy ez igy van,csak pártatlanul jegyeztem meg.
2022. aug. 1. 14:09
8/11 anonim válasza:
Csak kíváncsiságból, ahonnan rendelnél van utánvétes fizetés?
2022. aug. 1. 17:01
9/11 anonim válasza:
Hát nem tudom, én általában 20 alatt veszek Nike cipőt. A hamisítvány szerintem alapból gáz, meg egyáltalán nem biztos, hogy egyáltalán küldenek bármilyen cipőt is. Rengeteg ilyen kamu oldal van nikehungary, olcsónike meg hasonló címeken, ahol a végén semmit nem kapsz, vagy küldenek egy kulcstartót vagy ilyesmit. Ugye mivel alapból ezek illegális kamu oldalak, nincs vesztenivalójuk, akkor már minek vennék a fáradtságot, hogy egyáltalán egy kamu cipőt is küldjenek? Egyszerűbb teljesen átverni a vevőt. Itt is volt pár hete egy kérdés, a srác valami ilyen oldalról rendelt, és valami bolyhos sapkát kapott a cipő helyett.
2022. aug. 1. 20:37
10/11 anonim válasza:
Vehetsz hamisítványt, de a sok hozzáértő kiszúrja, hogy hamis, meg aztán ne csodálkozz, ha a cipőd nem bírja sokáig és pereg szét...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!