Mennyire ciki, hogy egymást követő harom nap ugyanabban a farmerban mentem dolgozni irodába? (20/n)
Figyelt kérdés
Hosszú famerbe kell járnunk és mivel 3 napot egyik barátnőmnél töltöttem, elfelejtettem több farmert csomagolni és ugyanabba a fehérbe mentem minden nap.2022. júl. 28. 20:55
11/23 anonim válasza:
Nálunk azért beszélnek ki,mert olyan ruhát,ékszert hordok,ami tetszik,és tudom mi all jól.Én is felveszem,ha ugy van,egymás után többször a nadrágot,pulóvert.Ne foglalkozz ilyenekkel.Aki megszól,az mindig fog rá okot találni.
12/23 anonim válasza:
Istenem, nők... Más két évig ugyanabban van. Általában nincs is másik neki.
Ebben igaza van ám a fideszes baromnak, amelyik azt mondta, nem kell mindennap menjen a mosógép.
13/23 anonim válasza:
A környezetvédelem miatt nem kell,hogy menjen a mosógép.Nem mosok ki minden cuccot egy viselés után.De a sok irigy k.urva kellemetlen perceket tud szerezni,és nem mindenki tudja megvédeni magát.
14/23 HoneyBunny válasza:
Amugy azok akik kibeszelik emiatt a masikat, elkepzelni sem tudjak, hogy lehet valakinek tobb ugyanolyan ruhadarabja otthon?xd Nekem van vagy 10 ugyanolyan fekete polom, akkor most azt hiszik en egyet hordok egesz heten? :O
15/23 anonim válasza:
Vannak, akik ezt húzkodják egy excelben ?
16/23 anonim válasza:
A farmer egy speciális ruhadarab.A farmernek persze ezt sokan nem tudják,a mosás nem tesz jót.Nézz utánna!!A farmer az egyetlen ruhadarab amit hordhatsz heteken, hónapokon at mosás nélkül.
17/23 A kérdező kommentje:
Fenék résznél azért bebüdösödik egy idő után...
2022. júl. 30. 12:02
18/23 anonim válasza:
Persze.Meg be is piszkolódhat.Akkor nyilván kitisztítja az ember.lehet simán pld tiszta vízben kinyomkodni.Es szárítani sem ajánlatos.A farmert ki kell akasztani szaradni.
Csak azt akartam ezzel mondani hogy semmi nincs ha 3 nap ugyanaz a farmer volt rajtad.
19/23 A kérdező kommentje:
Tudom persze csak én meg arra utaltam hogy megszagoltam a három nap után és hát fenék résznél azért már büdi volt...
2022. júl. 30. 12:20
20/23 anonim válasza:
Ha büdi volt popsitörlőt használj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!