Ciki 2-3 egymást követő napon felhúzni ugyanazt a bikinit?
Figyelt kérdés
Van a társaságban egy fiú, aki nagyon bejön, meg én is neki, közösen strandoltunk tegnap és ma is megyünk. Ciki lenne ha ugyanazt a bikinit felhúznám amibe már tegnap is látott?2020. júl. 1. 12:06
1/8 anonim válasza:
Ha este kimostad, miért lenne ciki?
De azért nem árt, ha van váltóbikinid.
Napközben is.
3/8 anonim válasza:
Ez a kérdés nem kapcsolódik egy tini párkapcsolatos kérdéshez?
4/8 anonim válasza:
Közben olvastam én is a másikat, ez esetben ciki. Normális bikinit vegyél fel.
5/8 anonim válasza:
Ha minden nap kimosod, akkor semmi gond nincs vele
6/8 anonim válasza:
Én mindig csak 1 bikinit hordok, és szerintem az teljesen normális. Hiszen nem fogja kérdőre vonni a srác, hogy miért mindig ugyanaz van rajtad. Az a bikinid és kész, az nem egy felső amit egy nap után már nem tudsz felvenni, mert ki kell mosni és száradás után lehet csak újra felvenni. Szerintem hordd nyugodtan mindennap.
7/8 anonim válasza:
Nincs mindenkinek több. Szerintem nem is elvárás. Ha nyaralni is mész; szerintem elég egy fürdőruha. Szóval egyáltalán nem ciki.
8/8 anonim válasza:
Világ életemben csak 1 fürdőruhát hordtam egyszerre. Sose szoktam váltogatni. Így is olyan nehéz normálisan kinézőt találni hát még kettőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!