Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ha Instagramon van egy olyan...

Ha Instagramon van egy olyan oldalam, hogy a ruháimról, outfitjeimről, kiegészítőimről osztok meg képeket, abból lehet sok követő?

Figyelt kérdés

2020. jan. 12. 16:33
 1/5 mikeXxX ***** válasza:
23%
Persze lehet pár farokverő hülyegyerek aki követni fog ha ez neked sikerélmény akkor hajrá. 40f
2020. jan. 12. 16:55
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Persze, ha igényesen csinálod.

Amúgy engem érdekelne, mostanaban ugyis outfit ötleteket keresek állandóan 😄

2020. jan. 12. 21:32
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, de valószínűleg nem lesz. Rengetegen csinálják, kiemelkedően jó/különleges stílusérzék és minőségi képek, rendszeres posztolás kell hozzá.
2020. jan. 13. 06:41
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha jól csinálod, akkor lehet. De ehhez az kell, hogy jó minőségű, kreatív képek legyenek, posztolj rendszeresen és persze az outfitek is legyenek érdekesek, és az egész oldalnak olyan profi hatása legyen, ne olyan, mintha csak egy random ismerősödet követnéd.
2020. jan. 13. 20:00
 5/5 anonim válasza:

Szerintem simán ! :D Csinálj vagy 10 képet és töltsd fel őket 10 napon át és nézd meg mire a végére érsz mennyi követőt szedsz össze.

A beindulás biztosan nehéz lesz, de szerintem ha megtalálod pl. a témához adott fontosabb hashtageket lehet lesz benne sikered.

2020. jan. 13. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!