Szuper push-up bikit szoktak felvenni strandon?
Figyelt kérdés
Hirtelen felindulásból vettem egyet, mondván úgyis szingli vagyok, legyek már szexi. Másnap elgondolkoztam, hogy nem biztos, hogy az én visszafogott személyiséggemmel komfortosan érezném magam benne. Ha sokan hordanak fiatalként, akkor felveszem, de ha nem, akkor inkább nem égek vele. Nem voltam még idén strandon, ezért nem tudom.2022. júl. 14. 08:33
11/18 anonim válasza:
#8 Nem fáradnál át egy angol oldalra, ha már ennyire késztetést érzel, hogy angolul fejezd ki magad?
12/18 anonim válasza:
Strandra nem ismerkedni jár az ember, hanem bakker strandolni, had vegye már fel, ha neki ez tetszik. Ki nem szarja le a random férfiakat, akik a strandon csorgatják a nyálukat, nem ott kell ismerkedni. Mindig elküldöm a pitsába azokat, akik ilyenkor odajönnek, csak a testem fogja meg őket, hú de őszinte és ígéretes férfi példány...
13/18 anonim válasza:
#11:
Miért, a “super push up” nem angol kifejezés? Miért nem hívod “r*ingyók gyolcsának” akkor, ahogy a 14. századi kódexekben hivatkoznak rájuk?
14/18 A kérdező kommentje:
10. Akinek lapos a melle, azt megemeli, mintha kerek labda lenne. Szuperszexi.
2022. júl. 14. 09:43
15/18 anonim válasza:
#14:
Inkább aránytalan lesz tőle.
16/18 anonim válasza:
#14 és #15 Így nem lettem kisegítve. :D
De én azt mondom, hogy ha neked tetszik, vedd fel. Az a lényeg, hogy te jól érezd magad benne.
17/18 anonim válasza:
Nekem meg jobban be is jon a kis feszes cici mint a nagyobb logos.. meg az par ev mulva megjobban logni fog. Fontosabb a lab, fenek, bor
18/18 anonim válasza:
Nekem is volt push-up bikinim (véletlenül vettem külföldön, mert nem volt nálam más) mondjuk nekem nem kell mert nagy mellem van. De az megmaradt bennem, hogy minden egyes alkalommal amikor kijöttem a vízből dupla olyan nehéz lett a mellem, mert teleszívta magát vízzel a szivacs, aztán minden kijövetelnél csavarhattam ki belőle a vizet. Nagyon nem szerettem. Push-up bikini inkább napozásra jó, úszni nem annyira. Ráadásul saját életet él a vízben, ha felemeled a kezed csúszik is fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!