Lányok ti szoktatok felvenni a strandon strandszoknyát? Van egy átlátszó anyagú (függönyből) szoknyám. Gáz lenne a ha felvenném a strandon?
Figyelt kérdés
2021. júl. 28. 12:12
1/10 anonim válasza:
Kép nélkül ezt hogy mondjuk meg? Én amúgy szoktam, pl ha beülünk enni a strandon, vagy nyaraláskor a strand és a szállás között. De ez nem ilyen függönyszerű, hanem egy sima nagyon rövid szoknya.
2/10 anonim válasza:
nem szoktam, en farmer shortot szoktam max. ez a fuggony anyagu szoknya eleg rosszul hangzik, szerintem hanyagold.
3/10 anonim válasza:
Én szoktam. Az enyém is hasonló lehet, hosszabb és ilyen vékonyabb, áttetsző anyagú mint valami függöny vagy kendő.
4/10 A kérdező kommentje:
2021. júl. 28. 13:02
5/10 anonim válasza:
Ez nem vészes, szerintem felveheted.
6/10 Sunshinedoll válasza:
Én nem szoktam, ha te abban érzed jól magad, akkor vedd fel! :)
7/10 A kérdező kommentje:
Nem veszek fel tangás fürdőruhát, csak simát. De feszélyezve érezném magam szoknya nélkül. Még akkor is ha átlátszó szoknya.
2021. júl. 28. 17:29
8/10 A kérdező kommentje:
Csak azt nem akarom hogy leszóljanak mert függönyből van a szoknyám.
2021. júl. 28. 17:31
9/10 Sunshinedoll válasza:
Nem hiszem, hogy leszólnának.
Ha meg igen, az az ő szegénységi bizonyítványuk, nem a te problémád.
10/10 anonim válasza:
Én szoktam felvenni, de az inkább nadrág és nem ilyen anyagú. Én ebben kényelmetlenül érezném magam😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!