Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szuper push-up bikit szoktak...

Szuper push-up bikit szoktak felvenni strandon?

Figyelt kérdés
Hirtelen felindulásból vettem egyet, mondván úgyis szingli vagyok, legyek már szexi. Másnap elgondolkoztam, hogy nem biztos, hogy az én visszafogott személyiséggemmel komfortosan érezném magam benne. Ha sokan hordanak fiatalként, akkor felveszem, de ha nem, akkor inkább nem égek vele. Nem voltam még idén strandon, ezért nem tudom.

2022. júl. 14. 08:33
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
Szóval azon godolkodom, hogy ilyet inkább csak a hálóba, de mondom, nem tudom most mi a divat.
2022. júl. 14. 08:34
 2/18 Noren1989 ***** válasza:
32%
Szoktak. Főleg a kismellű, személyiségzavaros nők, meg a travik.
 3/18 anonim válasza:
100%
Nem az a lényeg, hogy sokan hordanak-e, hanem hogy jól áll vagy sem.
 4/18 anonim válasza:
90%

Nekem volt olyanom, de csak azért vettem, mert kb leszakadt rólam az előző fürdőruhám és az nézett ki vállalhatóan a boltban.

Annyira nem volt feltűnő, mert alapból nagy cicim van és csak még nagyobbá tette, de nem szerettem hordani, mert nekem felesleges és kényelmetlem a push-up. De hordanak emberek ilyet, csomószor láttam pl az én fürdőruhámat máson, csak más színben, ha nem tudom, hogy push-up, akkor pusztán a nő alakjáról meg nem mondtam volna.

Nyugodtan hordjad, ha komfortosan érzed benne magad, a férfiak jórésze lehet nem is nagyon tudja, hogy egy fürdőruha lehet push-up-os.

2022. júl. 14. 08:38
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
A többség leszarja, mi van rajtad, hogy őszinte legyek.
2022. júl. 14. 08:44
 6/18 A kérdező kommentje:
Kényelmesnek kényelmes, de jól kirakja a mellem, ami aamúgy jó pici. Lehet ezért fura. Na jó, akkor majd felveszem😅
2022. júl. 14. 08:48
 7/18 anonim ***** válasza:
41%
na ettől aztán nem leszel szexi, sőt ha úgy hozza a sors h lekerül még lelombozó is, jó persze nem annyira h ne működjön a dolog de ha már az elején átakarod verni a másikat mit vársz ezután?
2022. júl. 14. 08:49
 8/18 anonim ***** válasza:
61%

#2:

That’s the point.

2022. júl. 14. 09:02
 9/18 anonim ***** válasza:
43%
Szoktak, csak minek. Nincs baj a kis mellel, értsétek már meg. Ez ilyen optikai frusztráció-kompenzáció. Azok, akik annyira megnéznének, azok pontosan tudják, hogy mi az a super push-up, hogy néz ki és azt is, hogy általában mi a viselőjének a motivációja vele. A férfiak sem csatolnak fel kockahas meg bicepsz alakú szivacsot a póló alá.
2022. júl. 14. 09:07
 10/18 anonim ***** válasza:
51%
Én őszintén nem tudom milyen a super push up, szóval nem tudnám megmondani. Ha kényelmes és jól áll, akkor vedd fel nyugodtan.
2022. júl. 14. 09:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!