Nem tudom eldönteni milyen stílus illik hozzám, hogy találjam ki?
Sziasztok.
25 vagyok és valamiért mostanában zavarodtam össsze öltözködést illetően, érdekes tini koromban sem voltam ennyire ráállva a stílusomra, nem tudom mi lelt most. A lényeg, hogy OCD-m van lehet ez miatt (vagy nem de megemlítem hátha) is próbálom rendszerezni a ruhámat, hogy minden nap mindig hasonlót vegyek fel és ne változtassak mert ha nem tetszik az új outfit akkor oda a rendszerem, káosz van...
Most oda vagyok az egyszerű outfitért ami nálam sima farmert jelent plusz egyszerű pólokat (pepcos legtöbb, tetszik ezeknél az egyszerűség és kényelmes) és ha más pólót veszek fel (lengébbes) az zavar és nem tetszik meg néha kényelmetlen. Meg nem jöhet szóba más nadrág mint fekete, kord, szürke stb..mert az más stílust hozna nekem, pedig van néhány olyan nadrág ami nagyon kényelmes (pl.vékony, testhez simuló zöled pamut) de nem fér ebbe a stílusba és ilyenkor nagyon elmegy az önbizalmam. De fejemben nagyon tetszene az ilyen full feketés outfit is (bandás, virágos fekete pólokkal) de valahogy az nem én lennék pedig van ilyen énem is. Aztán mostanában kattantam rá a fiús szerelésekre (csak képeken tetszik), kipróbáltam magamon de nem jött be, csak fejbem jó az elkézeplés...semmi nem tetszik néha és ez zavar annyira hogy kell valamilyen rendszerezés, mert nélküle elveszek.
Hogy maradjak 1 stílusnál és ne naponta változtassam ami néha a fejembe száll? Nem szeretnék sűrűn változtatni stílust, mert akkor én is össze zavarodok. A mostani outfit ami tetszik az az egyszerű az nagyon illik hozzám de kevés hozzá a ruházat, és amíg nem lesz több addig lehet van ez a zavar a fejemben, mert addig azon kattogok. Jelenleg kevés pénzem van és soká lesz több, ezért is nehéz ezen variálni...AKi hasonlóval problémázik, hogy oldotta meg...Mostanában vettünk néhány új pólót de valahogy ismét azt értem egyik sem illik hozzám hiába tetszik és kényelmes...lehet mert fejemben kialakítottam egy fajta stílust ami tetszik és ez miatt nem tudok mást próbálni? plusz a legjobb outfitemhez elképzeltem új frizurát de az is még várat magára..
Ha lehet negatív megjegyzéseket ne írjatok mint ez életed legnagyobb gondja, felnőttként nem ilyenen kéne problémáznod stb...meg vagyok ezek nélkül is köszi!...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!