Nem tudom eldönteni milyen a stílusom?
20/L... egyszerűen nem tudom. Mikor kisebb voltam akkor az ilyen fast fashion cuccokat kedveltem. Na de ebből rég kinőttem, akár szó szerint. Egyetemre járok, üzleti karriert szeretnék. Emellett nagyon szeretek utazni, új helyeket megismerni, partizni, barátokkal lenni. Na de ennyit az életstílusról.
Belinkelek néhány képet. Mindegyik outfit más... Van amelyik a vintage vonalat, mások latin/spanyol stílust, mások formal/office, francia, 70-80as évekbeli amerikai.. van amelyik koktél. Az ilyen ruhákat szeretem de ez így nagyon keverve van. Hogy döntsem el mi a stílusom?! Szeretném már megtalálni. Szeretem a vörös színt, ezen kivul az egyszerű színeket (pl bézs, fekete, barna, olíva..). Utálom a giccses szetteket, viszont a fehér póló-farmer kombó vagy egy minimál outfit sem nekem való. Ismét viszont, egy hipster szett az túl sok már, vagy egy nagyon pöttyös, csipkés, színes vintage szett is sok.
Szeretek visszafogottan szexi lenni, és magabiztosnak tűnni. Amikor rám néznek az emberek tiszteletet kapjak, és azt lássák hogy na ő tudja mit csinál, rá lehetne bízni sokmindent. (Példázok.) De emellett legyek nő!, rejtélyes, szexi (ismétlem magam).
Fő problémám tehát: például egyetemen néha úgy jelenek meg mint egy visszafogott kis titkárnő, máskor egy milliomos dívát imitálok (ne értsetek félre, remélem értitek mire gondolok), máskor mint aki tengerpartra készül a lenge kis ruhájában, máskor mint egy maffia főnöknő.... légyszi ne értsetek félre.
Mit tanácsoltok? Köszönöm szépen
Mostani “stílusom”/amiket kedvelek:
Koktél, business.
Már van egy hasonló kérdésed kint.
Ezek a ruhák teljes mértékben megférnek egymás mellett. Szerintem nincs értelme egy konkrét sílusba skatulyáznod magad, inkább itt van pár útmutató:
- inkább arra figyelj, hogy alkalomhoz illő legyél. Nézhetsz ki "maffia-vezér-feleségnek" is, de legyen olyan az alkalom (pl.: elegáns összejövetelen, étteremben), titkárnős kinézet simán mehet az egyetemre...
- NEM a stílusodtól leszel magabiztos. Egyrészt szükség van egy belülről áradó magabiztosságnak, másrészt ez felerősödik, ha olyan ruha van rajtad, amiben jól érzed magad. Akármennyire szexi és magabiztosságot sugárzó egy elegáns outfit önmagában, ha nem a megfelelő helyre veszed fel.
Én sem egy stílust követek, linkelek két valóban merőben eltérő stílust, mint a kettőn megjelenő ruhadabarokhoz hasonló megtalálhatók a ruhatáramban:
Jobb is szerintem a változatosság, mert így könnyebben találok a hangulatomhoz, alkalomhoz illő darabokat.
Szerintem az alkalomnak kéne öltözni. Pl iskolába és munkába felesleges szexizni. Ezt még lehet hagyni munkaidő utáni barátnő-bulizós-utazós kiruccanasokra.
Az utolsó 2 bekezdésedből viszont én azt szűröm le, hogy igazából bizonytalan vagy magadban és ezért játszol úgymond szerepet. Ezzel viszont nem fogsz sokra menni. Nem attól leszel igazi nő, hogy felveszel egy csini ruhát magassarkúval(akkor pl én nagy bajban lennék, mert kutyasetaltataskor melegítőben is nőnek érzem magam 😆).
Lazíts és ne görcsölj ennyit. Nem kell 20 évesen rejtélyesen szexinek lenni. Ezt meghagyhatod a párodnak a hálószobába.
„Emellett nagyon szeretek utazni, új helyeket megismerni, partizni”
Ezek alapján öltözz ugyanúgy, mint az összes többi lány instán:D
Igazi kiforrott személyiséged van. Ja nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!