Melyik típus a tartozom, szinte lehetetlen eldönteni, át szeretném alakítani a hajam stílusom, ruhatáram és bizonytalan vagyok a színek terén? Részletesen:
Figyelt kérdés
Eredetileg semmilyen színű, szürkés haj, ami most éppen szőke festett, zöldeskék szem , barna szemöldök, sárgás árnyalatú bőr, nyáron szépen barnul a testem, viszont hamar kopik,akkor fakó vagyok, az arcom amúgy alapvetően sápadt, semmi pirosság, nincs szeplőm sem. A szám is halovány, színtelen. A szempillám világos barna, a szemhéjam pirosas,látszanak az erek néha ha fáradt vagyok. Az arcomon szőke pihék vannak. A négy alaptípus egyikébe sem tudom besorolni magam .2014. márc. 31. 20:41
1/2 anonim válasza:
kép nélkül nem lehet megmondani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!