Akinek nagyon-nagyon picike a melle (az a borogatnád, elmúlna típus :- ( ) mennyire érzed magad nőnek?
Nekem is sokáig volt komplexusom, de amióta mindannyiszor, ahányszor kilépek a házunk ajtaján találkozom olyan férfival, aki megnéz/utánam fordul/rám mosolyog stb, azóta nincsen bennem az, hogy én nem vagyok nőies. Tetszem a férfiaknak attól függetlenül, hogy gyakorlatilag nincs mellem. A strandon sincs már komplexusom, mert magas vagyok és vékony (nem gebe), szép vékony a derekam és formás a seggem, szóval a legtöbb nő még így is irigykedve tekint rám.
Barátkozz meg önmagaddal, különben örök szenvedés lesz az életed ezen a téren. Én biztos, hogy nem plasztikáztatnám magamat, mert ha utána bárki is bókolna nekem, azt nem tudnám úgy fogadni, hogy nekem szól. Push-upot sem hordok, mert nem akarom, hogy valaki azért nézzen meg, mert úgy tűnik, mintha jó mellem lenne.
24/n
inkább lennél nagy dudás de kicsit hasas??? Egyébként szerintem ezzel nincs semmi baj bár nem látlak de tuti úgy vagy tökéletes ahogy vagy
Mindeneddel ki vagy békülve magadon ezt kivéve akkor a ruháiddal azt hangsúlyozd , erre meg ne hívd fel a figyelmet , ha jól érzed magad akkor mindenki le fogja szarni a melleidet ha viszont bénán ülsz mondjuk egy társasággal és azon filózol hogy milyen pici a csöcsöd és panaszkodsz csak sajnálni fognak !! Tehát szarj le mindenkit és légy önmagad és vígasztaljon az , hogy vannak nálad rondábbak is !! Na ezt ne vedd komolyan , de akkor is úgy fogadd el magad ahogy vagy
"inkább lennél nagy dudás de kicsit hasas???"
Áruld már el 2-es, hogy mi az összefüggés!
Semmi mell mellett is lehet valakinek nagy pocakja - na az ám a szerencsés kombináció! Ha kicsit leeresztek, simán beleesek ebbe a kategóriába, mert NEM hízok egyetlen egy grammot se mellre. ;)
De egyébként pont úgy vagyok vele, mint az 1-es válaszoló.
Nem érzem magam kevésbé nőiesnek. Tiniként valóban nehéz volt elfogadni, de azért csak sikerült.
Ruhaválasztásnál továbbra is zavar, mivel ami jó rám csípőben, az eláll felül, s emiatt rengeteg ruha kiesik, de egyébként... nem befolyásolja az életem negatívan.
Élvezem az előnyeit. A melltartó nélküli létet, a kényelmes hason alvást. Azt, hogy sportolhatok anélkül, hogy fájna...stb.
29N és 70AA
Én megértelek..nekem elvileg átlagos mellem van (75B), nekem ez is kicsinek tűnik. Ráadásul lapos a fenekem, alacsony is vagyok, kicsit fiús, ha hízok,én is hasra hízok, tehát a testem nem egy tökély. Viszont általában tapadnak ráma pasik, és mindenkit megszerzek,akit akarok, mert a személyiségem olyan,meg talán az arcom/szemeim azok,amik szépnek mondhatók. Néha elfogadom magam, de akkor jönnek az olyan megnyilvánulások,(akár itt,vagy máshol a médiában),hogy akinek kicsi a melle,nem is nő..olyankor megint padlón vagyok. Soha nem műttetném meg, mert nem tetszik a szilikon, így kicsik bár,de szépek, és a párom is szereti őket,de sokszor érzem azt,hogy ha nagyobb melleim lennének,jobban kívánna..szval marad az örök harc saját magammal. :)
25/L
Bocs mindenkitől, főleg azoktól akik azért érzik magukat kevesebbnek mert pici cicijük van /Szerintem tudd az szép lenni!
Most jön a lényeg:
Nagy alázattal ajánlom a következő zenét ami abban segít, hogy nőjön a cici nagyra!
Íme:
https://www.youtube.com/watch?v=LL3AivdXVaI
Van egy videó klipje is. Íme:
https://www.youtube.com/watch?v=es1PzhQy1-c
Van erről külön dokumentumfilmek és emberek tízezreinek segített! Én nem próbáltam ki, mert férfi vagyok és elhinne se volt lehetőségem, mert nem tudok olyanról az ismerőseim közül akik ismernék e eljárást és használtak volna azaz beszámoltak volna!
Az bizony tényszerű, hogy amiben hisz az ember az úgy is lesz előbb - utóbb: bevonzza, nem vagyok ezoterikus meg spirituális szekta tagja, távol áll tőlem minden Istenes meg fényemberes, meg indigós elmélet...
Abban hiszek, hogy belőlem csak egy van és egyszer élek és nincs pokol se menny csak a fejekben, azaz ELMÉLETBE!
Bocs azoktól akiket megbántottam ezzel a hozászolással, nem az lett volna a tervem!
U.i: nincs csúnya lány csak ápolatlan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!