Október eleji polgári esküvőmre felvehetek szandált még?
Figyelt kérdés
Fehér szandált szeretnék felvenni harisnya nélkül. Már hideg lesz akkor ahhoz? Rövid ruhám lesz.2022. júl. 1. 04:16
1/8 anonim válasza:
"Már hideg lesz akkor ahhoz?"
A jósokat nem itt találod.
Egyébként miért lenne hideg? Volt olyan október, hogy végig rövid ujjúban voltam, mert olyan meleg volt.
A kérdésed nem releváns. Vagy igen, vagy nem. Előtte egy héttel majd megtudod. Sok boldogságot Nektek.
2/8 anonim válasza:
Én nem vagyok fagyos, szóval én például simán.
3/8 anonim válasza:
Ezt nem lehet ennyivel előre megmondani, 5 és 35 fok között bármi előfordulhat. Mármint nappal. De ha lagzi is lesz, akkor hajnalig mulatni is szandálban szeretnél? Akkor lehűl a levegő.
5/8 anonim válasza:
Én nem szandált vennék fel, mert egyrészt lehet hidegebb, másrészt sokkal kényelmetlenebb több órán keresztül, mint egy kényelmes cipö
6/8 A kérdező kommentje:
Nem lesz lagzi, csak egy szűk körű vacsora. Ti bevállalnátok?
2022. júl. 1. 17:50
7/8 anonim válasza:
Bocsi kérdező, de mit nem értesz azon, hogy időjárás függvénye az egész? Most hiába írja itt bárki, hogy igen, bevállalná, de mi van, ha 3 hónap múlva más idő lesz?
Miért nem egy időjóssal beszélsz? Kérdezd meg Barta Sylivát!
8/8 anonim válasza:
8-án okés, mert 19 fok lesz, de 1-én nem jó, 11 fok, eső.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!