Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért nem divat ma már a szoknya?

Miért nem divat ma már a szoknya?

Figyelt kérdés
Egy szexi lányon persze bármilyen ruha jól néz ki, de a lányok el se tudják képzelni, hogy egy szoknyában mennyire szexik.

2022. jún. 28. 22:39
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
40%

Mondjuk ezen most meghökkentem. Mi az összefüggés a szoknya és a menzesz között? Én kifejezetten szeretek olyankor (sötét színű) egybeszoknyát venni, az nem szorítja úgy a fájós hasam, mint egy nadrág.

2022. jún. 30. 15:08
 42/44 anonim ***** válasza:
69%

Mégis miért lenne annyira jó mindenféle fertőzéseket elkapni?? 🤢

2022. jún. 30. 15:11
 43/44 anonim ***** válasza:
37%
én mindennap szoknyába járok télen-nyáron. akkor is ha mensizek meg akkor is ha nem mensizek. pici korom óta csak szoknyát viselhetek mivel szüleim azt vallották h a nőknek a szoknya való öltözék. eleinte nem tetszett de nem volt választásom.anyám mindig kikészitette az asztalra a szoknyám bluzom és harisnyám amibe mennem kellett. mostmár én is természetesnek tartom ezt a viseletet nem volt baj h igy neveltek. télen nyilván vastag harival nyáron a legvékonyabbal hordom.
2022. júl. 3. 15:43
 44/44 anonim ***** válasza:
0%

Azért, mert az elslamposodás dívik. Nekem is feltűnt, hogy az elmúlt kb. 10 évben, legalábbis Budapesten egyre kevesebb nő visel szoknyát. 2000 körül pláne nyáron még legalább fele-fele arány volt, ma olyan tíz az egyhez, télen még kevesebb. Vannak elegáns nadrágok is, félreértés ne essék. De eleve megy a divat egy nagyon sportos, laza irányba.

Én sokszor hordok szoknyát, de ha az ember nem kihívó darabokat hord, nem fog beszólásokat kapni idegen férfiaktól. Alá se fényképeznek pl. egy minimum térdig érő szoknyának.

2023. dec. 19. 01:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!