Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért nem divat ma már a szoknya?

Miért nem divat ma már a szoknya?

Figyelt kérdés
Egy szexi lányon persze bármilyen ruha jól néz ki, de a lányok el se tudják képzelni, hogy egy szoknyában mennyire szexik.

2022. jún. 28. 22:39
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
100%

"Én fiúként is azért öltözködöm úgy, ahogy, mert jól akarok kinézni."

Vagyis úgy akarsz kinézni, ahogy NEKED tetszik. Nem másoknak akarsz tetszeni, hanem magadnak. A lányok is pont ugyanígy vannak ezzel. Ha valaki másnak is tetszik, az lehet egy plusz pont, de akkor is abból indulsz ki, hogy neked tetszik-e az a ruha, amiben vagy.

2022. jún. 28. 23:42
 12/44 anonim ***** válasza:
32%
Ma már nem tudom miért.De régen barátnőmön nagyon szexinek találtam.Szerintem szexi az most is,és praktikusabb a nadrágoknál.
2022. jún. 29. 00:47
 13/44 anonim ***** válasza:
96%

Hát figyelj, én a barátnőmet szexibbnek tartom farmer rövidnadrágban, mint szoknyában.

Ízlés kérdése, tudod.

Egyébként meg csak az ismerőseim közül tudok 5 olyan lányt, aki él-hal a szoknyáért.

2022. jún. 29. 03:52
 14/44 anonim ***** válasza:
84%

Most mondjam azt a közhelyt, hogy a nők egyre jobban elférfiasodnak, a férfiak meg egyre jobban elnőiesednek?

Én inkább járok szoknyába, mint nadrágba. Nekem problémát, kényelmetlenséget nem okoz a viselése, mint egyeseknek. Én inkább rövidnadrágban érzem magam furán, pedig hosszú nadrágot is sokat hordok, ha olyan az idő. Valahogy a rövidnadrág kicsit távol áll tőlem. De ez is mind csak rólam szól, nem a másik nemről.

Egyébként pedig mindenki úgy öltözködik, ahogy akar.

2022. jún. 29. 05:25
 15/44 anonim ***** válasza:
7%
Mert amilyen testük van manapság a nőknek, jobb is ha takarják.
2022. jún. 29. 06:06
 16/44 anonim ***** válasza:
92%

A nadrág pont, hogy kiadja az alakjukat. Egy térdig érő szoknyában, ami nem tapadós az alakra, nem látszódik, hogy mekkora a nő feneke és combja. A szoknya pont, hogy eltakar.

2022. jún. 29. 06:09
 17/44 anonim ***** válasza:
8%

16.-ra.

Ja, és a normális szoknyára gondoltam, a farokállítóra.

2022. jún. 29. 06:14
 18/44 anonim ***** válasza:
22%
Amiért minden más is, ami csinos és nőies. Nézd meg a mai lányokat: trampli sportcipő, bokavillantós farmer. Egy katasztrófa. Komolyan, az 50 felettiek azok, akik még jól tudnak öltözködni, csak ők meg már sajna koruknál fogva nem szexik.
2022. jún. 29. 06:33
 19/44 anonim ***** válasza:
77%

Szerintem főleg nyáron elég sokan hordanak. De rövidnadrágban szabadabb a mozgás, nem kell azon feszengni hogy felcsúszik, hogyan ülj hogy ne lássanak be, valami perverz ne nyúlkáljon alá stb.

Hidegebb időben pedig nem annyira kellemes, mert könnyű benne kifázni vagy a harisnyával kell sz*rakodni.

2022. jún. 29. 07:42
 20/44 anonim ***** válasza:
81%
#8 A kézcsók megszűnésétől nem szakad meg a szívem.
2022. jún. 29. 08:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!