Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért nem divat ma már a szoknya?

Miért nem divat ma már a szoknya?

Figyelt kérdés
Egy szexi lányon persze bármilyen ruha jól néz ki, de a lányok el se tudják képzelni, hogy egy szoknyában mennyire szexik.

2022. jún. 28. 22:39
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
45%

A mostani divat nem a nőies szexi dolgokat részesíti nagyrészt előnybe.

A tinidivat engem már nem érdekel és hordok szoknyát nagyon gyakran. A párom mondta, hogy neki a szoknya bejön ezért elkezdtem hordani és nagyon megtetszett. Előtte nagyon ritkán hordtam szoknyát, de már az egyik kedvenc ruhadarabom lett.

2022. jún. 29. 13:04
 32/44 anonim ***** válasza:
78%

Azért gondolkodj már nem mindig kényelmes egy lányon a szoknya. Tapasztalat hogy pl menstruáció közben eléggé zavaró hogyha szoknya van az emberen...

L

2022. jún. 29. 13:25
 33/44 anonim ***** válasza:
37%

31 éves nőként menstruáció idején sötétkék farmerszoknyát hordok. Semmi zavaró nincs benne.

2022. jún. 29. 13:41
 34/44 anonim ***** válasza:
#29 ez így van.
2022. jún. 29. 15:46
 35/44 anonim ***** válasza:
81%

Lehet a fiúk számára meglepő, de a lányok/nők többsége számára kellemetlen ha egy amúgy csinos, de tök hétköznapi ruhadarab felvétele (szoknya) azt eredményezi hogy úton-útfélen mindenféle pasik (öregek és visszataszítók is, nem csak a vonzóak) beszólogatnak, füttyögnek, esetleg nyúlkálnak is.

És nap mint nap ki szeretné ennek kitenni magát, csak mert a tükörben szexinek néz ki míg el nem indul otthonról?

2022. jún. 30. 08:40
 36/44 anonim ***** válasza:
19%
#35 sok nő meg direkt öltözik úgy, hogy megbámúlják.
2022. jún. 30. 08:48
 37/44 anonim ***** válasza:
72%

35-os

En maxi es midi szoknyakat/ruhakat hordok, ezek kenyelmesebbek is (szamomra) es nem kihivok:)

2022. jún. 30. 08:50
 38/44 anonim ***** válasza:
82%
Azért, mert ma már a nők is dolgoznak és nem olyan praktikus munka közben viselni meg mindenféle fertőzést is jobban össze lehet szedni, a nadrág sokkal biztonságosabb, mivel zártabb és legalább nem bámulnak be mindenféle perverz alakok!
2022. jún. 30. 08:56
 39/44 A kérdező kommentje:
A legjobb az, ha miniszoknyát húztok, és nem vesztek fel bugyit. :)
2022. jún. 30. 10:53
 40/44 anonim ***** válasza:
79%

Épp ezen a héten néztem, hogy több nőt látok szoknyában, mint nadrágban...

Én is szeretek vékony egyberuhát hordani a kánikulában, de én is lehet hogy leszokok róla, marhára unom a nyálcsorgató pillantásokat vadidegen creepy fasziktól.

Plusz a szoknya nem minden helyzetben praktikus.

Szerintem érthető ha valaki nem annyira szereti.

2022. jún. 30. 15:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!