Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Sheinről vélemény? Megjön 1-2...

Sheinről vélemény? Megjön 1-2 hét alatt?

Figyelt kérdés
Most szeretnék először rendelni harisnyákat szoknyát ilyesmit. Tényleg gyorsan megjön? Milyen a ruhák minősége? Megbízható?
2022. jún. 26. 21:12
 1/5 A kérdező kommentje:
Illetve ha több dolgot rendelek egyszerre érkezik?
2022. jún. 26. 21:20
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Eddig egy felsőt rendeltem, 13 nap alatt jött meg. Mosásnál kicsit összement de jó a minősége
2022. jún. 26. 21:33
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Minoseg teljesen vegyes, van ami nagyon silany van ami elmegy. Szallitas valtozo, 1-3 het
2022. jún. 26. 22:34
 4/5 anonim ***** válasza:
61%
Ah, nagyon vegyes. Általában egy mérettel kisebb kell mindenből. Cuccok között van egészen jó minőségű és lelombozóan silány is. Viszont nagyon olcsó, sok kupont kapsz, viszonylag gyorsan megjön.
2022. jún. 27. 00:34
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

A minőség tényleg vegyes, bár én még sosem fogtam nagyon gagyi dolgokat.

Utolsó: nem kell egy mérettel kisebbet rendelni, hanem meg kell nézni mindig a mérettáblázatot és a véleményeket. Nekem pl általában nagyobb kell mint az európai méretezés, de van, hogy a kisebb.

2022. jún. 27. 10:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!