Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Az About You-s rendelésem 2...

Az About You-s rendelésem 2 hét után sem érkezett meg. Másnál is volt már ilyen?

Figyelt kérdés

Az oldalról már többször is rendeltem. Általában pár nap, max. egy hét alatt mindig megérkezett a csomag.

A legutóbbi rendelésemet január 26-án adtam le.

A szállítást illetően írtak már több verziót is, elméletileg a mai napon kellett volna megérkeznie. Viszont, ahogy látom, még fel sem adták. A státusza még mindig “előkészítés alatt”.

Valami technikai hiba lehet náluk, vagy most tényleg annyi rendelés ragadt be náluk, és ezért megy lassabban nekik? (A legdurvább akciós hullámban pár nap alatt megjött minden. 🤷‍♀️)

Vagy elkallódott volna, és már ne is várjam?

Közben a ruha, amit rendeltem, sold out lett, pár nap múlva újra rendelhető, aztán megint sold out. Én nem értem.

Valaha kézhez kapom még ezt a csomagot, ha ennyi ideje semmi változás?

2022. febr. 9. 11:40
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem volt ilyen kétszer is.

Írtam nekik, utánanéztek, mindkétszer kaptam 1-1 50%-os kupont.

2022. febr. 9. 12:28
 2/6 A kérdező kommentje:
#1: De a rendelésed megjött?
2022. febr. 9. 12:58
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem:D

Lényegében az volt a válasz, hogy nem tudják, mi lett vele.

2022. febr. 9. 13:00
 4/6 anonim válasza:
Néha rendeltünk onnan, de nálunk nem volt rá példa, hogy késett volna a csomag, esetleg írj nekik e-mailt
2022. febr. 12. 11:43
 5/6 anonim válasza:
0%
Ilyen bolt nem letezik.
2022. márc. 2. 17:46
 6/6 A kérdező kommentje:

Egyébként nem hittem volna, de végül február közepén kézhez kaptam a csomagot.

Azt írták, hogy valami katyvasz volt a raktárukban, ami csak lassan oldódott meg, és mivel sok rendelés felhalmozódott, nem biztos, hogy minden elérhető.

Ezek után kíváncsi voltam, hogy mi lesz, de pár nappal később írtak, hogy úton van a teljes csomag, ami nem sokkal ezután végül megjött. 😅

2022. márc. 3. 11:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!