Hostess munkákon ilyen melegben Ti hogy érzitek magatokat a kosztümben?
Imádom ezt a munkát, ahol annyi a dolgom, hogy csinosan fel legyek öltözve, mosolyogjak, kedves legyek a vendégekkel, és asszisztáljak, amiben kell, de...
A tegnap esti eseményen (konferencia), ahogy elég sokszor fehér blúz, fekete ceruzaszoknya, blézer kigombolva, fényes harisnya és magassarkú volt a kötelező viselet, ráadásul egy nehezen szellőző épületben voltunk.
Nem mutattam ugyan, de nagyon melegem volt a kosztümben, és kicsit rosszul is lettem a végére a fülledt levegő miatt.
Ti, akik hasonló munkát végeztek, hogy érzitek magatokat ilyenkor? Mit szoktatok csinálni, hogy elviselhetőbb legyen?
20/hostess lány
Nem volt légkondi. Egy baromi rosszul szellőző teremben voltunk ráadásul egy rakás emberrel egy légtérben a közönség miatt.
Légkondival nekem sem lett volna semmi bajom, így viszont tiszta sápadt voltam a végére.
Más helyeken van légkondi, persze. Ezen nem volt, de ilyenkor is ki kell bírnunk. Az érdekelne, hogy kinek mi a praktikája erre?
Igen, kötelező a harisnya, de a fényest ne úgy értsd, hogy vakító fényes, csak enyhén lycrás.
Meg ugye nem is minden rendezvényre a kosztüm az elvárt ruha.
Akkor szokott a standard fekete-fehér kosztüm plusz blúz lenni, ha nincs a cégnek külön kérése a ruhánkat illetően.
3 "trükk".
1.: SEMMI MŰSZÁL!
2.: Harisnya combfix legyen.
3.: Forró tea. NEM VICC!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!