20 évesen gáz kosztümben járni?
Figyelt kérdés
Nyílván egyedül vagyok ezzel, de érdekel mások véleménye is! Vagy nagyon kilógok a sorból? 20L2020. okt. 9. 21:53
2/12 anonim válasza:
Nem gáz,kifejezetten különleges meg elegáns,sőt szexi is tud lenni a maga "titokzatos" módján,szexi egy leggings meg egy forró naci is,de már kicsit uncsi ez a "nézd a s*ggem,nézd a cickóm" stílus..
3/12 anonim válasza:
Ha olyan helyen dolgozol akkor persze muszáj abban járnod de én simán szabadidőmben nem hordanám.
4/12 A kérdező kommentje:
Soha nem voltam ez a leggins mániás, valamiért nem a stílusom,persze megértem ha valaki szereti. Még tanulok, tehát nem a munka miatt hordom. Egyébként ez a ballagási kosztümöm, és úgy vagyok vele, hogy ha már megvan, akkor miért ne hordjam? Ne a szekrényben álljon! :)
2020. okt. 9. 22:39
6/12 anonim válasza:
Semmi nem gáz.
Egyébként is, rengeteg korombeli huszonéves láttam kosztümben az utóbbi időben, elég nagy divat volt, bár ez a része annyira nem érdekel.
Szerintem elegáns. Sokkal jobban szeretek tetőtől talpig összeillő szettben lenni, mint olyan darabokban, amik elvágják az alakomat, erre tökéletes megoldás a kosztüm, legyen szó nadrágos vagy rövid szoknyás verzióról.
7/12 anonim válasza:
Szoknyával csinos,nőies, de nadrággal kombinálva búzás.
9/12 anonim válasza:
Jòl nèz ki a szoknyás főleg ha csini minis ès passzol az alakodhoz.
10/12 anonim válasza:
És blúzt veszel fel a blézer alá?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!