Ki milyen kosztümben ballagott?
Na pedig mostmár leírom.:) 20 évvel ezelőtt általánosban nem akartunk kosztümöt. Fehér blúz volt, középbarna szoknyával! Emlékszem Mamámmal varrattam (az egyenanyagból) és jól felslicceltettem elöl az egyik combomnál, nagyon vagány és csinos volt!:)
Középiskolában fekete nadrágkosztüm volt. Ezt is Mamám varrta egyébként. S nagyon jól jött később sok alkalommal, hogy van egy ilyenem.
Fősulin nem volt ballagás és diplomaosztó mert covid idején volt, rá egy évre meg már nem éreztem a csít, hogy meg akarták tartani, nem mentem el. De lehet, hogy azéven sem éreztem volna. Itt nyilván talárok közül kellett volna választani.
Minden elismerésem a Mamádnak:)
Biztosan nagyon csini voltál benne... :)
Megsíratta az Ég is a régi iskolád.:) Szép búcsú, pont hogy nem gáz.:)
Nálunk tuti vitás helyzet volt, főleg általánosban. Velem az élen. Mindig szembe kell mennem a szokványossal!😅 De mai napig jó érzés a fotókon azt a szoknyát látni. Az egyéniség jelkép.:)
Háát,kaptunk az Égi "áldásból" rendesen... 🙂 Az általános suliban még nem voltam ennyire "lázadó" típusú, tehát érvényesült, a többség akarata.
Ott sima fehér színű blúz volt, ilyen csipkés galléros, fekete szoknyával.
Külföldön jártam általános suliba és gimibe. Általánosba meg volt határozva, hogy fekete-fehér lehet. Nekem tüllös, csipkés fekete ruhám lett. Gimiig nem híztam ki és nem is nőttem ki. Kovidkor volt a ballagás és nagyon nem volt kedvem az egészhez így felvettem ugyan azt a ruhát :D
A diplomaosztómra azért szerzek majd valami csinit :)
Ha ihlet kell a ruhádhoz pintereszten tuti megtalálod a tökéletest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!