Miért a lányok szeretik inkább hordani divatból a
biciklis gatyát?
Figyelt kérdés
A divat kategóriában szerepelne a kérdés, de van egy ilyen értelmezése, ezért tettem ide. Annak idején amikor először divat volt a 90-es években, akkor nálunk fiúk és lányok is hordták, aztán csak a lányok. A 2000-es években eltűnt, az utóbbi két-három évben ismét elterjedt, és kint az utcán most is lányok viselik (sport esetében viszont egyformán). Ez azért lehet, mert a fiúk attól tartanak, hogy meglátszik benne a szerszám, vagy b.zisnak tartják, vagy pedig ez egyértelműen lányos divat?
Sportoláshoz szerintem semmi gond vele férfiakon se. Hiszen ez egy funkcionális ruhadarab. De munkába bankba, egyéb hivatalos helyekre nem biztos hogy abban flangálnék.
2022. jún. 10. 21:33
12/23 anonim válasza:
Azért kedves kérdező mert teljesen más világ van most, és ha meg látnak egy fiút/férfit egy ilyen nadrágban akkor megy a langyos duma.
És ezt pontosan el akarják kerülni. Mondjuk én meg pont egy nagyot teszek ezeknek az embereknek a véleményükre, nekem az ilyen nadrágok ha nem is feltétlenül a biciklis nadrágra gondolok, ha nem mondjuk pl a leggingsre az egyik leg kényelmesebb számomra, itthon nagyon sokat hordok, de azt az utolsó jól írta hogy, hivatalos helyre nem illik így öltözni. Azonkívül persze már más a helyzet. Egyszer remélhetőleg a társadalom is be látja hogy, a kényelem mindenkinek jár.
2022. jún. 11. 04:51
13/23 anonim válasza:
#12 szerintem éppen manapság el kellene jutni addig, hogy nem egy ruhadarab miatt ítéljünk meg valakit, pláne a szexuális irányúltságát! Mindig itt is arról beszélnek, hogy azt veszel fel amit akarsz, nem kell szégyellned a külsőd, a szexuális beállításod stb, de valahogy mindig visszakell térni évről évre ugyanoda, hogy főleg pasiként hogy mit vehetsz föl, mi a ffias, miért ne térj el a ultra konzervatív öltözködéstől.
2022. jún. 11. 06:00
14/23 anonim válasza:
Jól mondod kedves 13-as.
De látod hogy még sem jut el.
Mert ezeknek az embereknek ez okoz örömet, hogy ilyenekbe bele tudnak kötni..
2022. jún. 11. 09:30
15/23 anonim válasza:
Amikor a nők sokféle stílusban érezhetik jól magukat, a pasiktól elvárják, hogy 2-3 megszokott stílusban járjon. Nők szokták írni, hogy a ffiaknak sokkal jobb ruhák vannak, változatosabbak, mégis a legtöbb pasi hasonlóan öltözik. Ha olyan nagy a ffi ruhakínálat, akkor miért jár mindenki egyformán?
Hát azért mert ez az elfogadott.
2022. jún. 11. 10:00
16/23 anonim válasza:
Így van, a nők szintén zenész...
Sablon szereüen öltözködnek.
2022. jún. 11. 12:28
17/23 anonim válasza:
Én srácként imádom hordani ezeket a feszülős biciklisnadrágokat, akár rövid, akár hosszú. Ha sportolok, vagy csak lazán biciklizek, szinte csak ilyet veszek fel. De csak úgy simán utcára, hétköznapokra ha gyalogosan vagy autóval vagyok, akkor nem hordom, mert nagyon kinéznek és ez zavar, pedig amúgy hordanám olyankor is. :) Ilyenkor marad a super skinny farmer, ami ugyanolyan feszülős csak mégis farmerként néz ki. Érdekes, mert ez meg tök elfogadott, pedig ugyanúgy láttat mindent elöl hátul.
2022. júl. 27. 23:34
18/23 anonim válasza:
Szerintem a lányoknál jobban elfogadott. Én fíuként mondjuk nagyon szeretem sokat vagyok benne. Az én véleményem hogy elég kényelmes. Simán unisex szerintem a biconaci. Anno a 2000 és években javarészt a fiúk is viselték, emlékszem rá. Ha akkor elfogadott volt most miért ne lenne az.
2022. aug. 16. 08:49
19/23 NTBS válasza:
Lányoknak jobban áll.
2022. aug. 17. 15:58
20/23 anonim válasza:
Mert a konditeremben is indokolatlanul viselik, csupán magamutogatásból.
Ha a kisfiúk is kényelmesen mozognak az egyenruhájukban (térdgatya) akkor valószínűleg a lányoknak is elég volna…
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!