Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért a lányok szeretik...

Miért a lányok szeretik inkább hordani divatból a biciklis gatyát?

Figyelt kérdés
A divat kategóriában szerepelne a kérdés, de van egy ilyen értelmezése, ezért tettem ide. Annak idején amikor először divat volt a 90-es években, akkor nálunk fiúk és lányok is hordták, aztán csak a lányok. A 2000-es években eltűnt, az utóbbi két-három évben ismét elterjedt, és kint az utcán most is lányok viselik (sport esetében viszont egyformán). Ez azért lehet, mert a fiúk attól tartanak, hogy meglátszik benne a szerszám, vagy b.zisnak tartják, vagy pedig ez egyértelműen lányos divat?
2022. jún. 9. 20:46
A kérdező szavazást indított:
Tényleg inkább csajos viselet
Felvennék a fiúk is, csak meglátszik benne aminek nem biztos hogy kéne
A fiúk inkább b.zisnak tartják
31 szavazat
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
80%
Mert nincs rajta zseb és a férfi zseb nélkül... kétségbe esik.
2022. jún. 9. 20:48
 2/23 anonim ***** válasza:
76%
Mert jó alak esetén különösen sokmindent enged látni
2022. jún. 9. 20:48
 3/23 anonim ***** válasza:
70%
Mert jobban esik rá nézni mint egy fiúra
2022. jún. 10. 05:10
 4/23 anonim ***** válasza:
77%

Ez az a kategória megint, amit bzisnak van beállítva. Gondolj a meggings divatra, amikor 6-8 éve cikkeztek magyar oldalak erről és kivétel nélkül bzisnak és férfiatlannak tartották. De pl én is tapasztaltam, pár évig hortan ilyen fényes fajta leggingst, több féle színben, de a többségnek kirívóan közönséges vagy nem ffias volt vagy csak azért nem tetszett, mert fényes. De ezekben a legfőbb "gond", hogy mivel tapadós, kiadja a nemiszerv és a popsim formát, ezért nem is hordja senki még sportolni sem, nemhogy utcán, hosszú felsővel lehetne, a nők ennyiből könnyebben vannak, sokan hordják magában, igaz úgy elvileg nem igényes.

És vannak akiknek kimondottan bejön, ha rátapadnak ezek a nacik.

2022. jún. 10. 05:37
 5/23 anonim ***** válasza:
83%

Én sportolni szoktam fel venni persze csak olyan pólóval ami el takarja amit el kell. Nehéz volt hozzá megfelelőt találni. De így rendben van, nincs mutogatás, és meg van a teljes kényelem, mert szerintem ezek a legjobbak erre a célra. Én hordok belőle rövidet is meg hosszút is van fényes és pamut is mind a kettő tökéletes. És bizony nem foglalkozom a negatívakkal, nem vagyok b..zi fogadják el hogy ebben jó sportolni illetve kellemes szabadidőt tölteni. Érdekes régen ebből nem volt probléma hogy fiúk is ilyen bringás nadrágot hordtak, sőt olyan is volt hogy szóvá tették hogy miért nem hordol...

Most meg el kezdenek más szemszögből vizsgálni téged ha ilyet veszel fel.

Szánalmasak erre csak ennyi a véleményem.

2022. jún. 10. 07:58
 6/23 anonim ***** válasza:
89%
Fiúként szoktam hordani, de nem divatból és nem akárhova, hanem csak biciklizéshez.
2022. jún. 10. 12:24
 7/23 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem azert, mert javareszt inkabb lanyokon latni a "katalogusokban",meg a boltban is,nen elterjedt ferfiaknal (multkor paromnak neztem rovidnadragot h&m online shopjan, sehol nem lattam ferfi bicicklis nadragot)
2022. jún. 10. 19:36
 8/23 anonim ***** válasza:
96%
Alapból nem tartják ffiasnak a passzos nadrágokat, így egy ilyen teljesen passzost sportleggins pláne. Nem hiába nem divat a passzos farmer sem, meg azon is rimánkodnak ha skinny farmert hord egy ffi, pláne ha vékony alkatú.
2022. jún. 10. 20:00
 9/23 anonim ***** válasza:
97%

Mert minden xarbol ügyet kreálnak meg kitalálnak hozzá sokszor hamis megállapításokat.Megjelenik egy gúnyos cikk hogy vannak már férfi legginsek harisnyák is.Majd elkezdi szépen sejtetni meg lealázni ezt az "új"hóbortot,ami ugyan szabadon választható egy férfinak is,és jön a "de".Majd hosszasan ecseteli hogy de mennyire igy,meg mennzire úgy xar ,b.zis,meg nem jol áll meg stb.Ez egyeseknél frusztráló,mert "mit szólnak" ugye.Aztán már inkább nem is veszi meg,fel sem veszi többet.

Nah ez is mutatja,hogy mlyen ostoba barmok az emberek egymással.

A gyártók egyreszt már ezert is írták rá némelyik termékre hogy uniszex mert tudják hogy egy piros vagy bordó cipö a sok gyöker fejében még mindig nöknek jár csak.Ez most csak egy érzékeltetö pelda volt,de ettöl sokkal finomabb kontrasztok is vannak.

2022. jún. 10. 21:03
 10/23 anonim ***** válasza:
95%
Ha páran felvennék akár suliba is, elválna hogyan fogadnák. Ha tetszik másoknak is akkor venni fog majd magának.
2022. jún. 10. 21:19
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!