2022-ben még ott tartunk, hogy egy fiatal férfi tanár nem hordhat rövidnadrágot?
12.
Miért, melyik állításom nem volt igaz. Talán nem 2 hétig tart még az iskola?
Én egyetemen tanítok. Nincs kőbe vésve, hogy öltönyben nyakkendőben kell megjelenni. De én érezném furcsán magam, ha pl záróvizsgára egy kis strandra való shortocskát vennék fel.
Mikor bejön a dög meleg és nem vizsgáztatok, nincs oktatás, nincs semmilyen reprezentációs program, csak elvagyok a laborban a saját kutatásommal, van hogy még kollégával sem nagyon találkozok aznap, simán szoktam rövidet felvenni.
#3 vagyok
Miért lettem lepontozva? Tény hogy sok helyen nem szabad rövidgatyában dolgozni. Mi ezzel a gond? Színházba se megyünk macinaciban.
Az is tény, hogy vannak jó anyagú ruhadarabok amik nem melegítenek.
2.
Meg is érdemlik a BÜSZKE heterok!
Legyenek begyöpösödött, egymásnak megfelelő majmok.
Én meg vagyok SZERÉNY hetero és járok combközéptől feljebb érő rövidnadrágba, úgy mint a 70-es években mikor a rövid nadrág valóban rövid volt és nem ez a shegg rohasztó térdig érő géprongy, és akkor nem kapcsolták össze a nemi hovatartozást a nadrág hosszával.
Mint ma a “fejlett” 21. Században!
Röhej, szánalom, és nevetséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!