2022-ben még ott tartunk, hogy egy fiatal férfi tanár nem hordhat rövidnadrágot?
Ez a fehér heteró férfiak sorsa :)
Egyébként sok helyen van elvárt öltözet. Bankban sem rövidnadrágban mászkálnak a férfi dolgozók. De én iskolában még nem láttam ilyet, ott simán hordtak/hordanak rövid nadrágot.
Sok helyen nem szabad rövidnadrágban dolgozni. Ennek semmi köze a pc-séghez.
Vegyél jó anyagú ruhákat, nekem nem lenne kötelező a hosszú nadrág, mégis inkább azt hordok nyáron, simán bírható. A sivatagban élő népek se forrónaciban szaladgálnak.
Volt itt egy kérdés pár hónapja, amiben volt egy hasonló ruha linkelve: [link]
Arra, akkor, azt mondták, hogy tanárnő nem viselheti, mert közönséges!
"A mi iskolánkban anno senki sem járt rövid cuccokban, a diákok számára is volt dresszkód. Érdekes módon senki sem pusztult el, halt meg."
Ezt mindenre lehet mondani.
Ha rajtam múlna, a tanár is hordhatná a számára kényelmes öltözéket, elvégre akkor tudja a legjobban végezni a munkáját. Az öltözék van az emberért, nem az ember az öltözékért, 35 fokban rohadtul nem kellemes hosszúnadrágban rohadni (főleg az átlagosan lepukkadt, légkondinak a hírét sem halló kidőlt-bedőlt oktatási intézményekben).
Szerencsére arra tart a világ, hogy egyre több "azért mert csak" észszerűtlen szabály az enyészeté lesz, valószínűleg rövidesen ez is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!