Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Titeket mennyire zavar, ha...

Titeket mennyire zavar, ha ugyanabban a ruhában szembejönnek veled?

Figyelt kérdés
Pl. Rengetegen vásárolnak most Sinsayről meg a Pepco ruhás részlegéről. Mennyire zavar titeket ha szembejönnek ugyanabban a ruhában?
2022. jún. 3. 15:49
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
62%
Engem picit. Persze, fast fashion, de azért na. Ezért nem veszem már a New Yorkerben azokat a vicces mintás pólókat, amik mindig középre vannak kirakva, és viszonylag olcsók. Volt olyan pólóm onnan, ami egy nap kétszer is szembejött velem, két külön emberen. Nem gondolom magam valami nagyon egyedi stílusú embernek, de azért ez nekem már nem annyira tetszett 😀
2022. jún. 3. 20:57
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
A volánnál vagy a vasútnál egészen meg lehet szokni.
2022. jún. 3. 22:26
 13/13 Metionin ***** válasza:
52%
Semennyire, bár elég ritkán látom máson a ruhámat. Alapvetően ilyen darkosabb vonalon mozgok és sok a turis ruhám de van pl. Sinsayből is fekete csipkeruhám meg New Yorkeres fekete szatén blúzom és azt se láttam még senkin, pedig sok volt belőle a boltban. Legutóbb a bőrkabátomat láttam egy csajon, gondoltam, na neki is jó az ízlése :D
2022. jún. 4. 19:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!