Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Kidudorodik a férfiasságom a...

Kidudorodik a férfiasságom a nadrágokból és ez zavar?

Figyelt kérdés
Kínos kérdés, de úgynevezett vérpéniszem van. Simán 5-6 cm, merevem 16 cm. Szóval nincs vele baj, de Nadrágokban egy kis nudlinak néz ki, föleg pl edzönadrágokban. Nagyon kínos tud lenni, volt már hogy csajok összenevettek és hallottam hogy azt mondják “megvan 3 centi” Milyen öltözködéssel tudom ezt elrejteni? Próbáltam bö ruhákat, boxert, feszülös boxert, fecskét de hiába. Farmerban látszik legkevésbé a probléma, de sportolóként sokat kell shortban lennem.
2021. aug. 29. 15:19
 1/4 anonim ***** válasza:
96%
Azért idősebb, tapasztatabb nők már tudják mi ezzel a helyzet, ne foglalkozz vele, a legnagyobb farkú pasimnak 6 cm se volt ernyedten, de ha felállt 20 cm-nél is hosszabb lehetett.
2021. aug. 29. 15:22
 2/4 anonim ***** válasza:
83%
Szűk boxeralsó??? Az nem jó,mivel elszorítja,nagyobbat kell ami nem szoros.
2021. aug. 29. 15:23
 3/4 anonim ***** válasza:
26%
A csajok csak mindenen röhögnek, ez is őket minősíti. Szemétládák. Egyszerűen nem kell vele foglalkozni, ha majd találsz magadnak valakit, az meg úgysem azért lesz veled.
2021. aug. 29. 15:33
 4/4 anonim ***** válasza:
72%

A pitcsákat sem izgatja a nindzsójuk látványa bikiniben akkor te miért feszengesz?

Legfeljebb nevesd ki ezért te is őket.

2021. aug. 29. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!