Engem nőként zavar, ha 30 év feletti férfiakat rövidnadrágban látok az utcán mászkálni. Nem érzik ezek a férfiak gyerekesnek a rövidnadrág-viselést?
32-33 fokban, tomboló kánikulában a legkevésbé az érdekli őket hogy "nagyranőtt óvodásnak" látszódnak rövidnadrágban...
Én is elmúltam 30 és hordok rövidnadrágot, mert bizonyos évszakokban hasznosabb és kényelmesebb, mint a hosszúnadrág
Irigyellek, ha ez a legnagyobb problémád, de komolyan!
A kérdés jelentve!
Kérdező, már ha egyáltalán nő vagy, remélem tudod, hogy ezzel megint csak minket, nőket, a saját nemedet szégyeníted meg a viselkedéseddel! Anyád is ugyan ilyen, mint te?
Szúrd ki mind a két szemedet, és akkor nem fogsz neked nem tetsző dolgokat látni.
Engem nem zavar. Nem várom el senkitől, hogy 40 fokban is farmerban aszalódjon.
Nyilván rövidnadrágból is van sokféle, és tényleg nem mindegyik néz ki kulturáltan, de lehet azért ízléseset találni közülük.
38N
Szerintem nem néznek ki rövidgatyában óvodásnak.
Ellenben te úgy gondolkodsz, mint egy óvodás.
Engem nem "zavar", de szerintem is elég mókás viselet férfiakon és nőkön is, ezerszer esztétikusabbnak és praktikusabbnak gondolok egy jó anyagú vékony hosszúnadrágot.
Ettől függetlenül elég dedós dolog hogy így felhúzod magad rajta és ócsárolod őket, ha nem tetszik ne nézz oda, és kész. Nekem bevált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!