Lányok egy-két felsőből kicsit kilátszik a mellem felső része,ti felveszitek vagy zavar titeket? Nagy a kivágásuk.
Figyelt kérdés
2021. jún. 12. 10:27
2/10 A kérdező kommentje:
Lány,és van pár felsőm aminek nagyobb a kivágása mellnél,nem tudom hordjam e.
2021. jún. 12. 10:41
3/10 anonim válasza:
Ha csak kicsit látszik ki, akkor az még nem zavarna és felvenném. Mindent kipakolni viszont nem szeretek, szóval a kivágás mélységétől függne. Ha teszel ki egy képet, hogy kb. miről van szó, akkor könnyebb róla véleményt mondani.
4/10 A kérdező kommentje:
Kicsit látszik csak ki,felső része.
2021. jún. 12. 10:55
5/10 anonim válasza:
Akkor nyugodtan vedd fel, ha amúgy tetszik :)
6/10 anonim válasza:
Felveszem, nem zavar. Plane ilyen melegben, keves dolog zavar, csak keveset fedjen a ruha XD
Ne latszodjon a teljes dekoltazs, nadragbol pedig ne logjon ki a fenekem alja. Kb ennyi.
7/10 anonim válasza:
Engem nagyon zavar és nem tetszik magamon, úgyhogy én egyáltalán nem hordok semmit, ami picit is kivágottabb. Én azt szeretem, ami teljesen takar. Viszont másokon semmi bajom nincsen vele.
8/10 anonim válasza:
Felveszem.De ha nagy a dekoltázs se zavar,csak most nincsenek ilyen felsőim.
Nyugodtan vedd fel.
9/10 anonim válasza:
Ha olyan akkor néhány öltéssel segítek rajta de igy felveszem simán (mondjuk attól függ hány éves vagy )
10/10 anonim válasza:
azt vedd fel amiben jól érzed magad, kényelmes :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!