Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért járnak sokan 24,25...

Miért járnak sokan 24,25 fokokban hosszú nadrágban és még most is nyár elején?

Figyelt kérdés
Tegnap,tegnap előtt is már meleg volt de annyi ember hord még hideg időjár.nak megfelelő öltözéket.De miért jó nekik ha besülnek és izzadnak?Nekem oly mindegy de nem értem az embereket.18,19 fokban meg mikor nyáron lehűl a levegő annyi pali mászkál halászba,térdnadrágba.Megemelem a kalapom annak aki ezt érti.
2022. jún. 3. 10:28
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
19%

22 fok körül már simán rövidgatyás idő van nálam, főleg ha süt a nap.

Én még olyat is látok sokhosz hogy kiskabátban járkálnak dél felé. xdd Hogy nem rohad rájuk.

2022. jún. 3. 17:29
 22/29 anonim ***** válasza:
88%
Nem bírom elviselni, ha perzseli a bőrömet a nap, nem akarok barnulni, és egyébként is vagyok annyira k'rva jó arc, hogy eszembe se jusson terrorizálni a várost a fedetlen lábaim látványával.
2022. jún. 3. 18:12
 23/29 anonim ***** válasza:
85%

Mert szőrös a lábam.

Mert terhes vagyok, ami még nem látszik, viszont folyton émelygek, ezért csak egy nadrágomat bírom felvenni, ami gumis derekú és nem szorít. Ez az egy meg hosszú. Majd elmegyek venni valamikor rövid, gumis derekú nadrágot is.

2022. jún. 3. 21:06
 24/29 anonim ***** válasza:
100%
Mert fàznék rövidben :D eleg vekony vagyok, kb semmi szigetelo reteg nincs rajtam, szoval ha ugy van, meg akar 30 fokban is kepes vagyok fazni rovid gatyaban (jo ez csak ritkan fordul elo xd). Viszont 25 fokban meg megfagynek, kovezzetek meg, de ilyenkor meg kabatot is szoktam venni neha, sot ma 32 fok voot es igy is hosszuban voltam egesz nap, es kicsit se volt melegem.
2022. jún. 4. 00:56
 25/29 anonim ***** válasza:
100%
Na hat 24-es valaszbol latszik, hogy mennyire masok vagyunk ilyen teren. En szet sultem volna 32 fokban hosszu gatyaban, felsoben, en 24 fokban sem fazom rovidben.
2022. jún. 4. 08:48
 26/29 anonim ***** válasza:
16%
Nincs annál röhejesebb amikor egy férfi rövidnadrágot hord. A 20. század második feléig egyáltalán nem is hordtak a férfiak rövidnadrágot. Főleg amikor a pálcika lábú gyerek felkapja a 3 számmal nagyobb rövidnadrágot. Komolytalan és röhejes. Normális munkahelyeken nem is engedik hogy rövidnadrágba menjenek dolgozni.
2022. jún. 4. 13:13
 27/29 anonim ***** válasza:
Ém fázós vagyok, nekem 24-25 fok még kevés a rövidhez. 30 fok felett kezdek el rövidben járni. Nem igazán szeretem,mert amúgy sem vagyok túl elégedett a lábamon a bőr szépségével. 32/n
2022. jún. 4. 23:08
 28/29 anonim ***** válasza:
51%
Mert még nem volt időm önbarnítózni. A malacrózsaszín lábaimat meg nincs kedvem mutogatni.
2022. jún. 5. 07:20
 29/29 A kérdező kommentje:
Amúgy élvezem ahogyan a kis játékotokkal próbáltok ellenem törni,elkeseríteni de nem jött össze csak nevetek rajtatok.
2022. jún. 6. 00:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!