Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért járnak sokan 24,25...

Miért járnak sokan 24,25 fokokban hosszú nadrágban és még most is nyár elején?

Figyelt kérdés
Tegnap,tegnap előtt is már meleg volt de annyi ember hord még hideg időjár.nak megfelelő öltözéket.De miért jó nekik ha besülnek és izzadnak?Nekem oly mindegy de nem értem az embereket.18,19 fokban meg mikor nyáron lehűl a levegő annyi pali mászkál halászba,térdnadrágba.Megemelem a kalapom annak aki ezt érti.
2022. jún. 3. 10:28
1 2 3
 11/29 anonim válasza:
89%

Azért mert legtöbben nem főnek be ahogy te mondod.

Vagy minőségi nadrágot hordanak, ami jól tud levegőzni, vagy nem olyan típus aki könnyen elkezd izzadni.

A kérdésedből kiindulva itt valami irigység vagy önérzethiányod lehet, de ne aggódj miatta, ha neked nem telik olyan nadrágra, vagy nem olyan típus vagy, nyugodtan hordhatsz rövid nadrágot. :)

2022. jún. 3. 11:34
 12/29 anonim ***** válasza:
86%

Azért, mert a jó ízlés határain belül mindenki azt hord, amit akar.

Nem mindenki neked akar tetszeni.

2022. jún. 3. 11:44
 13/29 anonim ***** válasza:
100%
Csámpás vagyok, műtötték a lábamat, nincs miért rövidnadrágoznom.
2022. jún. 3. 11:56
 14/29 anonim ***** válasza:
90%
De 25 fokban mi a fenéért ne hordanék hosszúnadrágot? Ha nem tűz a nap, esetleg pici szél is fúj, akkor én 25 fokban még simán fáznék rövidben. Egy vékonyabb anyagú farmert 30-ban sem érzek soknak.
2022. jún. 3. 12:09
 15/29 anonim ***** válasza:
95%
Én biztonsági őrként 24 órás szolgálatban vagyok, reggel még hűvös van kell a hosszú nadrág, éjszaka óránként járőrözök, megint csak hűvös van, reggel amikor végzek még szintén hűvös van
2022. jún. 3. 12:15
 16/29 anonim ***** válasza:
77%
Legtöbb munkahelyre nem tud bemenni rövidnadrágba egy férfi.
2022. jún. 3. 13:07
 17/29 anonim ***** válasza:
0%
Én azért rövidbe is szoktam lenni. 23f. Nem mindenkinek kell dress code. Van pocakom is de ez nem érdekel, ki mit gondolna rólam. Magasrol tojok az emberekre, mindenki azt hord amit akar. Ez nem egy fegyveres házi börtön világ ahol azt mondják zsidóók csillagot fel, náccik meg horogkeresztelre fel. Nem kell senkinek se meg felelni. Elegem volt a kommunizmus féle irányítás mániás emberekből, a pszhiopatábol és az önző, megmondó emberekből. Ők akkor nyernek ha irányítanak ezzel. Akkor nem ha letojod és megmosolygod mert nem tud rá kitalálni semmit.
2022. jún. 3. 13:25
 18/29 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindegy neked? Mert az kényelmes nekik és kész. Miért kell neked ilyenekkel foglalkozni?
2022. jún. 3. 15:12
 19/29 anonim ***** válasza:
94%

"Tegnap,tegnap előtt is már meleg volt de annyi ember hord még hideg időjár.nak megfelelő öltözéket.De miért jó nekik ha besülnek és izzadnak?Nekem oly mindegy de nem értem az embereket.18,19 fokban meg mikor nyáron lehűl a levegő annyi pali mászkál halászba,térdnadrágba.Megemelem a kalapom annak aki ezt érti."

Minden nyár elején ez van. Egyrészt ilyenkor még nem feltétlen van stabilan meleg, a hajnalok még viszonylag hűvösek lehetnek, illetve napról napra elég változékony tud lenni az időjárás (például ez a május bár összességében meleg volt, de nagyon kiszámíthatatlan olyan értelemben, hogy egyik délután 30 fok, a következő délután 20, aztán megint 30 - egyszerűen nem lehetett tudni, mire számítson az ember).

Meg az emberek egy része naptárhoz öltözködik, májusban akkor sem vetkőzik neki, ha 35 fok van, augusztusban meg hűvös időben végig kisgatyában, mert hát az augusztus.

2022. jún. 3. 15:49
 20/29 anonim ***** válasza:
100%
Nálam pont az ilyen 26 fok körüli idő a választó, ha annál melegebb van, akkor szoktam rövidgatyát felvenni. Amúgy 35 fokban is sok embert látok hosszú farmerban, én is besülnék, de van, aki nem. Én nagyon nem bírom a meleget, ki nem bírnám, hogy nyáron hosszú nadrágban, zokniban, hosszú ujjúban legyek. De szerintem még ha légkondis irodában is dolgoznék és hosszabb lenne az út hazafele, akkor is vinnék váltógatyát, de hát nem mindenki ilyen "megsülős" mint én.
2022. jún. 3. 17:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!