Miért járnak sokan 24,25 fokokban hosszú nadrágban és még most is nyár elején?
Figyelt kérdés
Tegnap,tegnap előtt is már meleg volt de annyi ember hord még hideg időjár.nak megfelelő öltözéket.De miért jó nekik ha besülnek és izzadnak?Nekem oly mindegy de nem értem az embereket.18,19 fokban meg mikor nyáron lehűl a levegő annyi pali mászkál halászba,térdnadrágba.Megemelem a kalapom annak aki ezt érti.2022. jún. 3. 10:28
1/29 anonim válasza:
Lol, én pl azért járok hosszú vékony farmerban, mert még nagyon narancsbőrös vagyok és gátlásos.
2/29 anonim válasza:
lehet, hogy nem gondolták hogy ennyire meleg lesz. én is leggingsben indultam el tegnap előtt boltba, mert még elég hűvös volt amikor indultam, gondolkoztam egy farmerdzsekin is de végül nem vettem fel (és milyen jól tettem). viszont mikor jöttem haza (1-2 órával később), már szakadt rólam a víz. mit tudtam volna csinálni útközben, vegyem le a gatyát?! :D
3/29 A kérdező kommentje:
Nem az csak furcsa volt hogy alig volt egy két nyári ruhás de nekem oly mindegy ki hogy akar befőni.
2022. jún. 3. 10:49
4/29 A kérdező kommentje:
Vagy sokan lehet hogy annyira siettek,hogy csak hosszú cuccok voltak elől a szekrényben vagy kéznél,nem készítettek még elő nyári szetteket aztán lehet hogy ezért,de passz én már májustól csak nyárit veszek fel a franc fog besülni.
2022. jún. 3. 10:52
5/29 anonim válasza:
Ja, ha meg rövidgatyát veszek fel a 130 kilós testemre, és nézned kell az oszlop méretű kipattogott visszeres lábaimat, akkor amiatt fog menni a rinya. Mi lenne, ha a saját dolgoddal foglalkoznál?
6/29 anonim válasza:
Már szoknyát hordok pár hete, de múlthéten beöltöztem rendesen mert utazás miatt elmaradt a szörtelenítés :D
Lehet mások se vedlették még le a téli bundájukat.
7/29 Metionin válasza:
Mert reggel amikor elindulnak vagy este amikor hazaérnek, nem 25 fok van, hanem 10.
8/29 anonim válasza:
Vagy az is lehet, hogy munkába mennek, munkából jönnek ahol nem lehet rövidgatyában dolgozni. Hétköznapokon én is szinte egész nyáron hosszú nadrágban közlekedek mert irodában nem lehet rövidnadrágot viselni. Ha már úton vagyok akkor elintézek mindent hosszúgatyában. Csak azért nem megyek haza, hogy utána rövidgatyában tudjak boltba menni, intézkedni. 32/F
9/29 anonim válasza:
Mit foglalkozol ezzel? Nincs más dolgod? Nem mindegy neked, ki, miben megy az utcán? Mit kell másokat csesztetni, hogy befől vagy se. Ez itt a gáz, hogy mindenki mással foglalkozik.
10/29 anonim válasza:
En délben indulok munkába, éjfélkor érek haza.
Gondolhatod hogy nem fogok egy szál vékony nyári ruhában útnak indulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!