Tetszenek nektek még a lányok blúzban, szoknyában, magassarkúban?
Figyelt kérdés
Szeretem ezt az üzleties, elegáns stílust, de ahogy látom nagyon kezd kikopni.
Többi nőtől azt hallom, hogy a kosztümnél kényelmetlenebb nincs, férfiaknál meg megy ez az "inkább ruha nélkül" perverzség.
Van még bármi létjogosultsága az efféle blúzos-szoknyás-kosztümös eleganciának?
26/N
2022. jún. 2. 08:15
12/20 anonim válasza:
nekem nem tetszik. szigorú, merev tanárnők jutnak róla eszembe. és elég kényelmetlenné is teszik az életet a viselője számára. magassarkúban kb. semmit nem lehet csinálni.
13/20 anonim válasza:
Nekem nagyon bejön a nőies-elegáns stílus, és a mostani szakadt farmertől rosszul vagyok. Még szerencse, hogy a munkahelyemen van dresscode, legalább oda nem jönnek be szakadt farmernaciban az emberek, max a takarítókon látok ilyet.
14/20 anonim válasza:
Azért az összeállításon sok múlik, egy szakadt farmert is lehet csinosan kombinálni, meg egy kosztüm is lehet proli hatású.
15/20 A kérdező kommentje:
Szakadt farmert csinosan? Kicsit ellentétes kifejezés nekem a kettő.
A szakadt farmert én ki szoktam dobni a kukába, mert..elszakadt Más meg megveszi pénzért.
2022. jún. 3. 07:35
16/20 anonim válasza:
#15 ott a pont.
Hiába húzol fel egy szakadt farmerhez blúzt, blézert, attól az csak egy szakadt farmer. Nem elegáns viselet.
17/20 anonim válasza:
Szerintem nem attól lesz létjogosultsága bármilyen stílusnak, hogy hány nő akarja viselni és hány férfi veri rá a farkát, mennyire "trendi". Cikinek nem ciki (kiv. ha vki olyan alkalomra veszi fel, ahol ízléstelen - pl. szegénytelepre magassarkúban sasszézik oda segíteni -, vagy nem praktikus - pl. kirándulásra), innentől kezdve meg hordd nyugodtan. Lehet, hogy most kevesebb férfinak tetszik, mint 30 évvel ezelőtt, de így meg pont kiszűröd azt, akinek hasonló a stílusa, mint a tied, jó kis előszűrés.
18/20 anonim válasza:
32 éves nő létemre szoknyás kosztümbe járok mindig. a munkahelyemen elvárt de számomra ez az öltözködés alap amúgy is. sokszor kényelmetlen tud lenni de ettől függetlenül büszkén viselem. szerintem ennyit ki lehet bírni.
19/20 anonim válasza:
A kösztüm nem mindig, de ha van szoknya, akármilyen, meg magassarkú, az oké. De látok szép lapos cipőket is, az is oké.
20/20 anonim válasza:
Nadrágos vagyok, de jó amit írsz. Azt vedd fel ami neked tetszik, ne azt nézd, hogy mások mit mondanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!