Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ciki vagy gáz hogyha valaki...

Ciki vagy gáz hogyha valaki turkálóban vásárol?

Figyelt kérdés
Már többször megkaptam a páromtol hogy nem-e ciki nekem hogy más elhordott ruháit húzom fel? (Mindig ki mosom természetesen mielőtt elkezdem hordani)
2022. jún. 1. 10:13
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem az.

1. Simán lehet, hogy "rendes" boltban is felveszed azt, amit más használt, mert vissza lehet hordás után is vinni ruhákat. Meg azt sem tudod, ki próbálta fel előtted.

2. Az elnyűtt ruhákat ki lehet szűrni turis vásárláskor is... sőt olyan is akad eg csomó, amin az eredeti árcetli is rajta van, és nem hordták.

3. Nem értem ezt a fajta sznobizmust, hogy "jaj, volt máson"... és? Legalább van hozzáférésem olyan ruhákhoz is, amiket pl. Magyarországon nehezen lehet megvásárolni boltokban tűrhető áron (pl. amikor 30 kilóval nehezebb voltam, alig találtam magamra boltban ruhát, turiban meg ezer és ezer gyönyörű, nem öregasszonyos vagy csicsás plus size ruha; D-nél nagyobb kosárméretre megfizethető melltartó), meg olyanhoz, ami épp nem divat, de jól áll... és legalább nem jön velem szemben a ruhatáram 90%-a a utcán.

2022. jún. 5. 13:19
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem az.

Ha újonnan veszel ruhát, az is ugyanúgy volt már valakin(Felpróbálják előtted mások illetve meglepően sokan csinálják azt, hogy vesznek egy ruhát egy alkalomra és utánna visszaviszik.)

Lehet nekem van mázlim, de a legtöbb turis dolgom teljesen újszerű állapotban vettem meg.

Nemrég turiztam egy inget 200 forintért, a plusz gomb benne volt hagyva szóval valószínűleg első viselője vagyok az ingnek.

2022. jún. 17. 22:35
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!