Öntapadós/szilikon melltartó meddig bírja?
Figyelt kérdés
Hányszor lehet használni ilyen melltartót? Mennyi idő után veszti el a tapadósságát? Mibe kell tárolni, hogy tapadjon?
köszi
2010. szept. 18. 18:24
1/5 anonim válasza:
hát én még nem láttam ilyet élőben, de szerintem olyan elven működhet, mint a zselés talpbetét,használat után szappanos vizzel le kell törölgetni és ugyanolyan lesz a tapadó képessége. szerintem ha veszel ilyet, adnak hozzé valami tokot, de ha nem(amit kétlek, mert egy ilyen melltartó nem 2 Ft, tehát tuti adnak hozzá valamit), akkor vagy valami fém dobozban tartanám és nem avval a felével raknám rá, amivel a bőrömhöz ér vagy valami átlátszó zacskóban tartanám(vagy nem tudom) remélem segítettem, amugy ha már láttál ilyet kérdezd meg az eladót, ő tuti elmondja, szerintem amugy tuti kibír 1-2 évet, remélem tudtam segíteni :D
2/5 A kérdező kommentje:
köszi :)
de én még várnék olyaoktól is válaszokat akiknek volt ilyen.
2010. szept. 19. 16:18
4/5 anonim válasza:
nekem volt. és nem bírja sokáig.....
5/5 anonim válasza:
kb ha 2 hónapig minden nap hordod...utána már nem fog tapadni:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!