Másnak is lecsúszik harisnyatartóval is a harisnya?
Figyelt kérdés
A méret elvileg passzol, de így is lecsúszkál egy idő után. Mit lehet tenni?2022. máj. 28. 19:54
1/12 anonim válasza:
Nem jó a harisnyatartód. Nekem is volt olyan, ami nem maradt a beállított méreten.
2/12 anonim válasza:
Harinacit vegyél ne ezt a csúzli kinézetet.
3/12 anonim válasza:
Én harisnya tartó nélkül hordtam combfixet, olyat aminek belül a csipke résznél 2 vékony szilikon szál fut végig. Nekem az meg se moccant kötő nélkül se.
4/12 A kérdező kommentje:
Pedig elég szoros deréknál, de azért lépés közben egy idő után csúszkál le. Nem szeretem a harisnyát, ha hordok, akkor ilyet.
2022. máj. 29. 11:08
5/12 A kérdező kommentje:
*harisnyanadrágot
2022. máj. 29. 12:25
6/12 anonim válasza:
Lehet hogy a kis logós elemek nem elég rugalmasak, és minden lépésnél rándul egyet.
7/12 anonim válasza:
Lehet rosszul értem. Most maga a tartó kezd el csúszkálni a derekadon vagy a harisnya csúszik ki a tartóból?
8/12 A kérdező kommentje:
is-is
2022. máj. 29. 23:19
10/12 anonim válasza:
Megfelelő harisnyaméret.
A nagyon szűk/szűk se jó, hiszen attól a fizika működésére rákomtrázik az ember.
Nem henger alakú a lábunk. A felső combunk se.
Lefele vékonyodik tért irányába, természetes folyamat.
Lazább combfix, azaz megfelelő méret. Szilikongumis a legjobb.
Fontos: a szabása ennek a résznek legyen nagy, kicsit kelljen csak nyújtani, hogy felvehesd. A szűk szájúak nem jók, max nagyon vékony nőknek/modelleknek.
Alapon furán néz ki, hogy a pl csipkés szája nagyon széles az összement harisnyás résszel szemben, de ezek a legjobb fazonok. Úgyis rajtad kell, hogy jól álljon, nem a fiókban.
+tároláskor a csipkébe bele lehet göngyölni összehajtva szépen rendezni őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!