Milyen ruhákban leszek csinos, elegáns, nőies? 24/L
Kérlek, írjatok nekem egy-egy szettet hétfőtől vasárnapig, amivel bemutatjátok az elképzeléseteket egy csinos, elegáns nő ruhatáráról.
Az is jó, ha hét képet mutattok, az is, ha leírjátok részletesen.
Nos, szerintem van aki egy farmer-póló kombóban is nőies, más meg a legszexibb ruhákban se az.
Nyilván hely- és időjárásfüggő.
De alapvetően: hosszú haj, enyhén dekoltált felső.
Szoknya. Időjárásnak megfelelő harisnya (főleg nejlon). Télen csizma, jó időben bebújós cipő, szandál, esetleg egy lájtos magassarkú. De a mezítlábas csajok is bejönnek.
Ez az én véleményem, de persze ízlések és pofonok.
Nekem a legnőiesebb ruhák nyáron a következőek:
- egyberuha egy szép szandállal
- Lefelé szélesedő magas derekú bőszárú nadrág egy hozzá illő szűkebb, kebleket kiemelő felsővel
- Térdig érő bő, lenge szoknya hozzá illő felsővel
Sokan a szűk nadrágokat gondolják ma divatosnak, nőiesnek, én éppen azért nem hordok ilyet, mert minden lány ilyet hord, szeretek valamilyen szinten kilógni a tömegből
Egy egyszerű blúz, póló vagy spagettipántos felső sztreccs farmerrel, tornacipővel, szandállal vagy balerinacipővel, esetleg papuccsal nyáron.
.
Ugyanez melegben egy csinos rövidnadrággal vagy halásznadrággal.
.
Egyberuha szandállal/papuccsal.
.
Top és lenge, hosszú szoknya vékony anyagból szandállal vagy papuccsal.
.
Ékszernek meg, ha látszik a bokád, akkor bokalánc, mert az szupernőies szerintem^^
.
Ne legyen túl sok bizsu rajtad és színekböl is elég max 3 féle az öltözékeden. Így természetes és csinos leszel:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!