Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért baj az, ha kiakarom...

Miért baj az, ha kiakarom szelektálni a ruháimat?

Figyelt kérdés
Vannak olyan ruhák, amiket nem szeretek, és már nem is szoktam hordani. Viszont anyám nem engedi elajándékozni sem azokat. Pl. van kb. 15 farmerom, amiket szeretek hordani, és kb. 10 amit meg nem. Rájöttem hogy én a sztreccsesebb anyagú farmerokat szeretek, és ezekben érzem magam kényelmesnek is. Csak ott nyomorodnak a szekrényben.
2022. máj. 22. 10:10
 1/5 anonim ***** válasza:
És ki mondja, hogy baj? Anyud? Akkor beszélj vele, legyen ott, hogy mi az, amit valóban ki kell vágni, smit nem.
2022. máj. 22. 10:14
 2/5 anonim ***** válasza:
Hadd legyenek, etetni meg gondozni nem kell őket. Apám pár éve halt meg, ott vannak a cuccai azonmód a szekrényben, nem foglalkozok vele.
2022. máj. 22. 10:40
 3/5 anonim ***** válasza:
hány éves vagy?
2022. máj. 22. 10:47
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Fogd meg,és válogasd ki ami nem kell.Feleslegesen áll ott,ha nem hordod.Anyáddal meg ne foglalkozz.
2022. máj. 22. 11:13
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Kiválogatod, aztán meg szabadidődben elviszed egyedül egy adományozó konténerbe és annyi.
2022. máj. 22. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!