Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Alkalmi ruhához divat még a...

Alkalmi ruhához divat még a testszínű harisnya? Azt látom, hogy csomó csaj nem is vesz fel harisnyát, de azzal sokkal elegánsabb az összhatás nekem. És matt vagy fényes?

Figyelt kérdés
A ruha nem fényes egyáltalán.

2022. máj. 19. 21:12
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
89%
Nem hordok, mert műanyag fhs, a világos bőrömhöz alig találok normálisat, emellett nyáron azon kívül, hogy beleizzadok pont semmi értelme - ja, és persze, legyen nálam minmum 2 váltás, mert fixen kiszakad.
2022. máj. 21. 13:03
 12/18 anonim ***** válasza:
8%
#11 akkor miért kizárólag nőinek mondják? Ha van néhány pasi akinek bejön, miért anyázzák, meg röhögik ki mert NŐI harisnya van a lábán?
2022. máj. 21. 13:21
 13/18 anonim ***** válasza:
93%
Most aki harisnyát ajánl az levan pontozva? 🤣
2022. máj. 21. 17:33
 14/18 anonim ***** válasza:
53%
Én azért nem veszek harisnyát soha, mert kényelmetlen, viszketek és izzadok benne. Az általános iskolás ballagásomon volt rajtam először és utoljára. Ott megfogadtam, hogy soha többé ilyen kínzást nem élek át! Na meg még hülyén is néz ki, mert nincs olyan színben, mint amilyen az én bőrszínem! De ettől függetlenül te nyugodtan vehetsz fel, ha abban jobban érzed magad! Szerintem a harisnya sosem ment ki a divatból. Csak a legtöbbünk inkább a kényelmet részesíti előnyben a divattal szemben.
2022. máj. 21. 19:54
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Jól gondolod, hogy alkalmi viselethez dukál a harisnya. Sokkal egységesebbé teszi a lábat, az apró bőrhibákat pedig elfedi. Arra figyelj, hogy minél közelebb legyen az árnyalata a saját bőrszínedhez! Úgy sokkal szebb! Én még kényelmetlennek se mondanám, ha megfelelő méretűt, minőségűt választassz. (Ne a 200 Ft-os krepp harisnyát.) Nyáron bőven elég a 8-10-15 den szálvastagságú harisnya, ami pluszban nem melegít túlságosan. Fény tekintetében is az arany középút a megsüvegelendő, azaz ne legyen teljesen matt, mert az nagymamás (mint a kreppharisnyák), se túl fényes, ha nem diszkóba készülsz benne, hanem selyemfényű. Annak természetes fényben van egy enyhe fényessége, ezáltal csinos és elegáns.
2022. máj. 25. 14:02
 16/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, utolsó állt legközelebb a gondolataimhoz, bár csak utólag olvastam. Nagy meleg miatt először nem volt rajtam, de ahogy hűlt a levegő, volt lehetőség visszamenni a szállásra, és egy selyem fényű nagyon vékony variációt vettem fel, ami jó szolgálatot tett a hideg ellen is, és jól is éreztem benne magam. Nem viszkettem, nem volt kényelmetlen sem stb.
2022. máj. 28. 14:02
 17/18 anonim ***** válasza:

Örülök, hogy segíthettem! :)

(Az utolsó hozzászóló)

2022. máj. 28. 20:59
 18/18 anonim ***** válasza:
#15 a selyemfényű is elég feltűnően fényes, kis fény éri akkor már feltűnő, de én pont ezért hordok fényes harisnyát hétköznap is, nem csak szórakozni, mert szeretem ha jó feltűnően kiemeli a lábaimat, ez sokaknak tetszik is.
2022. jún. 4. 05:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!