Mivel vegyek fel egy ilyen nadrágot, hogy ne legyen ennyire hivatalos az összhatás?
2017. máj. 18. 20:32
1/9 A kérdező kommentje:
Egy kis vendéglőben lesz randink, szóval az lenne jó, ha nőies maradna az összhatás, viszont mégis kicsit lezserebb. Én arra gondoltam, hogy felvennék a nadrághoz egy rövid ujjú fehér inget, amit viszont nem tűrnék bele a nadrágba, hanem kívül hagynám, s rávennék egy szebb pulcsit vagy kardigánt, hozzá pedig egy ilyen cipőt: [link]
Szerintetek ez így jó lenne? Ti mit javasolnátok?
26/N
2017. máj. 18. 20:47
2/9 anonim válasza:
Menj már a fétiseddel, nagyon unalmas.
4/9 anonim válasza:
Ha a csavo 80+os biztos tetszeni fogsz neki.
5/9 A kérdező kommentje:
#4 Nagyon vicces, egykorúak vagyunk! Amúgy meg nem minden srác szereti a kihívó lányokat, van akinek nem a miniszoknya jön be, ennyi.
Akkor mivel vegyem fel szerintetek?
2017. máj. 19. 12:35
6/9 anonim válasza:
Hat ez gusztustalan
A cipo is meg a nadrag is
Ennyire izlesficamos nem lehet valaki, ez tuti kamu
7/9 anonim válasza:
Ezt a cipőt vagy már 5x láttam belinkelve. Én nem tudom de vagy a kérdező megszálottja ennek a cipőnek vagy csak mostanában nagyon felkapott
8/9 anonim válasza:
A kihívó és a proli között van átmenet, hidd el
9/9 anonim válasza:
Attól mert nem mindenkinek jönnek be a miniszoknya,meg mindig lehet ízlésesen öltözködni.😅🤙🏻
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!