Szerintetek milyen ez a felső? Fiúk tetszene egy lányon? Ha igen miért ha nem miért nem?
2018. ápr. 13. 20:05
4/9 A kérdező kommentje:
Nadrággal, szoknyával nem lehet ellensúlyozni?
2018. ápr. 13. 22:04
5/9 anonim válasza:
Szerintem szép!
Eltudom kepzelni cső szarú farmerrel ès dorkóval vagy jobb időben egy saruval vagy egy szandival :)
Nyaron is szép lehet egy rövid farmerrel ès ugyanugy szandival.
7/9 anonim válasza:
Bár lány vagyok, de azért elmondom, szerintem jól néz ki. És lehet, hogy ezt nem hiszed el vagy csak egy klisének gondolod, de nem attól fogsz tetszeni a srácoknak, hogy hogy öltözöl fel, még ha elsőre ez is az egyik fő szempont, ami alapján egy ismeretlen megítél. És ha valaki mégis emiatt a felső miatt írna le, hát szerintem azt ne bánd.
8/9 anonim válasza:
Magadért öltözz, ne a fiúk miatt. Ha tetszik vedd fel. Egy farmerrel el tudnám képzelni.
9/9 anonim válasza:
Nekem bejönnek az ilyen lazább csajok és főleg azok, akik nem az alapján vesznek fel valamit, hogy kinek mennyire felelnek meg vele, hanem hogy nekik hogy tetszik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!