Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányoknál mióta jöttek (újra?)...

Lányoknál mióta jöttek (újra?) divatba ezek a bő szárú nadrágok? Nektek bejön?

Figyelt kérdés
Egyre több ilyet látok mostanában.
2022. máj. 19. 20:56
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
6%
Van egy kis réteg akihez illik és jól tudja hordani de sok lányon elég furán áll, főleg platformos cipővel engem azokra a lovakra emlékeztet amelyikeknek hosszú szőr van a patája felett. De az alapból hippis csajoknak jól tud állni.
2022. máj. 21. 08:51
 12/17 anonim ***** válasza:
6%

4.

Igen? Kiderült, hogy a kisszáidat dörzsöli a szűk farmer? Aztán mikor az a téma, hogy a szűk farmerekbe nem kényelmetlen a fiúk csomagja, az ilyen lányok meg hallgatnak, hogy bizony nekik sem kényelmes, de azért felveszik..

2022. máj. 22. 06:18
 13/17 anonim ***** válasza:
30%
Nem tetszik,nem hordanék ilyen nadrágot.
2022. máj. 22. 21:21
 14/17 anonim ***** válasza:
0%
Búzák benne.
2022. máj. 25. 11:56
 15/17 anonim válasza:
Nekem másokon tetszenek. De sajnos nekem nem állnak jól, és nem tudom, miért. Vékony, csontos alkat vagyok (168 cm, 45 kg), és néha úgy elcsábulnék egy-egy ilyen nadrágra, de akárhányat próbáltam, rémes rajtam, olyan slamposnak tűnök benne. Fogalmam sincs, milyen alkatú nőkön mutat jól... rajtam még mindig a jó öreg skinny a legcsinosabb :D
2024. jan. 19. 09:27
 16/17 anonim ***** válasza:
Undorító, el kéne égetni az összes ilyen bő szart
2024. jan. 22. 17:23
 17/17 anonim ***** válasza:
Vannak különböző fazonok már ezekből, rajtam mind teljesen okádék, másokon tud jól kinézni, de úgy tartom hogy nem érdekel mi van mason… magamon fura, kényelmetlen, nem önazonos
2024. jan. 23. 23:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!