Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit illik felvenni melegben...

Mit illik felvenni melegben az irodába, ahol nincs semmi megkötés az öltözködéssel kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Irodában dolgozom sok férfi kollégával, akik általában farmer, póló, edzőcipőben vannak. Télen tök jól elvoltam hosszúujjúban, szoknyában, harisnyával/cicanadrággal. Viszont most, hogy jön a jó idő, kicsit nehezebb úgy öltözködnöm, hogy ne legyen melegem, de azért ne mutasson túl sokat se.

Hivatalosan nincs semmi dress code, de jól sejtem, nem illik pántos felsőben menni? Mindenképp legyen a váll elfedve? Szoknya meddig érjen? (Nem akarok harisnyában lenni, és hosszú nadrágban is melegem lenne kint. Bent van klíma, de általában 24-25 fok van, bár van, hogy 22, kicsit kiszámíthatatlan.) Illetve zárt cipő helyett mi illik? Gáz a szandál, amiben kivannak a lábujjak? Nehéz ellesnem másoktól, mivel nem igazán találkozok női kollégával.

Valakinek van ötlete, mi fér bele a kényelmes, nőies, de kánikulában is hordható ruhák közül?

2022. máj. 11. 15:58
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
31%
nálunk mindig elvárt a fekete szoknya fehér blúz és persze harinaci az irodában. annak ellenére h néha picit kényelmetlen én szeretem nincs bajom vele büszkén viselem
2022. máj. 15. 17:30
 22/32 anonim ***** válasza:
100%

21.

De egyébként senki nem tudná megmondani, hogy miért is.

2022. máj. 15. 19:38
 23/32 anonim ***** válasza:
48%

22.

mire irtad ezt? a szövegem melyik részére? én szeretem ezt az öltözéket szeretem h egyenruci van

2022. máj. 16. 16:12
 24/32 anonim ***** válasza:
100%

23

Hogy miért jobb fekete-fehérben excelezni meg emailezni?

2022. máj. 16. 17:21
 25/32 anonim ***** válasza:
56%
azt csak a főnököm tudná megmondani. gondolom azért hogy egységes legyen. de nekem mindegy miért. én helyesnek tartom ezt az elvárást és szeretem is ezt az öltözéket. nekem természetes a szoknyaviselés is (mióta az eszemet tudom szoknyát hordok mindig) igy nincs ezzel bajom.
2022. máj. 18. 16:39
 26/32 anonim ***** válasza:
48%

Hagyd rá, van pár válaszoló aki frusztrált és mindenkibe beleköt aki nem macinaci-pólóban jár dolgozni.

2022. máj. 18. 16:41
 27/32 anonim ***** válasza:
56%
nekem ez a természetes h nem farmerbe pólóba járok hanem elegánsan szoknyába blúzba. eleve engem ugy neveltek hogy a nadrág férfiaknak való a szoknya pedig nőknek/lányoknak.
2022. máj. 18. 16:59
 28/32 anonim ***** válasza:
100%

26.

Mert a 2 véglet között nincs semmi köztes, ugye?

A blúz, harisnya hosszú nadrág, ing, sőt zakó pedig akkor már nem annyira öröm és bódottság, ha nincs klíma. De ha van is, teljesen feleslegesek, ettől nem fog jobban menni a munka.

2022. máj. 18. 19:17
 29/32 anonim ***** válasza:
100%

Ha nincs dresscode ,de kétségeim vannak/lennének azzal kapcsolatban,hogy úgy öltözzek ahogy akarok,akkor megkérdezem az irodavezetőt vagy a hr-est.

Amugy nálunk sincs. Annyit tettem az ügy érdekében,hogy van bennt egy válto szoknya ami a vádlimközepéig ér.

Minden más változatlan. Azaz olyan amiben mentem.

2022. máj. 22. 13:52
 30/32 anonim ***** válasza:
100%

Azért iroda és iroda közt is van különbség.

Nálunk az van,hogy aki találkozik ügyfelekkel az probáljon valami konszolidat megjelenest hozni. Sugarozzon hozzá értést,profizmust.

Nyilvan a műhely fönök is legyen olyan aki ha leül valahova akkor utana nekelljen kidobni a széket. De mégis melós ruha legyen.

Aki csak iroda kukac,azt nem piszkáljuk ilyenekkel. Érezze jól magát.

Pántos felső,kilátszó vál,lábujjak...ha neki így jó csinálja.

2022. máj. 22. 13:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!