Matrózblúz megkötése?
Figyelt kérdés
Hát most megyek középiskolába, és megvettem, de az istenért sem sikerül úgy megkötnöm, ahogy a képen van, amit küldtek. Az osztály csoportja megvan facebookon, és az egyik tanárom tette ki, hogy úgy kell megkötni, de nem sikerül.
Ezt linkelték nekünk: [link]
Ne röhögjetek ki légysziii :D
2016. aug. 22. 01:15
1/7 anonim válasza:
Én fiú vagyok, de eddig fel se tűnt, hogy ezt a lányoknak külön meg kell kötni, és nem alapból ilyen. :D
2/7 anonim válasza:
Ez nincsen megkötve csak szimplán előről két oldalt kell befűzni a szalagot, alul pedig kilógatni a maradékot. Legalábbis nekem így van :)
3/7 anonim válasza:
Ahogy az előző írja. Csak bebújtatod, alul meg kilóg a maradék. Amúgy ez még egész jó, nekünk kötelező volt masnira kötni.
4/7 A kérdező kommentje:
Na, hát sikerült. Egyébként ti hogy horjátok/hordtátok. Ha szoknyát vesztek, akkor betűritek, vagy hagyjátok kint. Nem tudom eldönteni hogy jobb, kint elég hosszú, bent meg kicsit kényelmetlen, vagy nem is tudom...
2016. aug. 22. 19:23
5/7 anonim válasza:
3. vagyok, nekünk ez mind elő volt írva. Blúz masnira kötve, betűrve, ujját feltűrni nem szabad, iskola jelvénye bal oldalon a galléron. Hozzá egyenszoknyánk volt+ fekete cipő, testszínű harisnya. Benne volt a házirendben és ha valami nem stimmelt (blúz ki volt tűrve vagy más színű volt a harisnya, stb. akkor az oszi leordított minket.
6/7 anonim válasza:
Nálunk mondjuk nem volt egyenruha meg jelvény, mint az előző válaszoló írja, de azért elég részletes előírások vonatkoztak az öltözékre. Például a szoknyának kb. hány centivel kellett térd fölé érnie mindenkinél. Ugyanúgy kötelező volt a harisnya természetesen, ami csak testszínű lehetett, a blúznak pedig betűrve kellett lenni mindig. Sőt, azt is megmondták, hogy a cipő sarka minimum mennyi legyen a lányoknak emlékeim szerint.
7/7 A kérdező kommentje:
Azért kicsit durva :D
2016. aug. 23. 13:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!