Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » H&M szokott adni 25% kedvezmén...

H&M szokott adni 25% kedvezményt klubtagoknak???

Figyelt kérdés

Nem szoktam ott vásárolni. Régen beregeltem, de egyszer használtam akkor a belépéssel a 10%-ot, fél éve kb.

Most betévedtem és egész véletlen az appban kijőtt hogy van 25% kedvezményem 1 bármilyen termékre.

Ez most érzékelte hogy alig vásárolok és motiválni akart vagy azért szoktak ilyen kedvezmények lenni?

2022. máj. 10. 17:53
 1/2 anonim ***** válasza:
Szoktak lenni ilyenek, + ha klubtag vagy akkor bizonyos ruhákat van, hogy féláron vehetsz meg. Míg, aki nem klubtag annak a teljes árat kell kifizetni. (De általában max csak 1-2 ezer forinttal olcsóbbak, ritka a felár.)
2022. jún. 4. 21:13
 2/2 anonim ***** válasza:
Igen, elég sokszor van náluk akció, érdemes nézegetni az applikációt, mert ott jelenik meg, hogy milyen kedvezmény van éppen
2022. jún. 6. 08:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!