Ki miért utállja az EMOsokat?
Figyelt kérdés
2010. szept. 17. 13:26
12/16 anonim válasza:
Én nem utálom őket, és sztem nem kell vkit azért 'utálni', mert más... Ez gyerekes, és hülyeség.
13/16 anonim válasza:
Én sem utálom őket, bár a legjobb barátnőm is emo lett..elkezdte vagdosni magát, és sajnáltatni..nekem ez eléggé betett...mellesleg mással kezdett el barátkozni..onnantól kezdve alig szólt hozzám, de mással se nagyon beszélt..csak az emo barátaival...
14/16 audrey90 válasza:
én nem utálom őket, nekem a pózerekből van már elegem. mert hu de rohadt nagy emogyerek vagyok, meg így meg ugy meg juuuj, e titta emo, hol vetted? meg az ilyeneket nem bírom. aki emo az tudja hogy miért lett az és kész. nem ártom bele magam másnak a stílusába és kséz.
15/16 anonim válasza:
hát nem az h utálom de ha már megszólal meg amit tesz ahogy öltözik olyan lelki beteg nyomorékok nem élettel teliek....áh...
16/16 anonim válasza:
hát én ismerek egy pár 'emóst' és elég undorítóak.
a paisk kb. 2 hetente váltogatják a csajukat és a csajok meg 'jaajj tiszta depi vagyok öngyi leszek mert elhagyott xy... ' és akkor rá 2 napra meg összejön egy másik gyerekkel és akkor szercsiláwcsi.
meg FELB.ASZ hogy már a nyugatihoz se lehet úgy odamenni (nem bandázni, vonatozni, vagy westend), hogy ne legyen ott 10 'emós' és innák a kannást... undorítóak. és én ezt úgy mondom, hogy ismerek nem keveset közülük. NEM a stílussal van bajom (bár a magyar emonak köze nicns az amerikaihoz) hanem az itteni emosokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!