Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mások szerint is gáz így öltözni?

Mások szerint is gáz így öltözni?

Figyelt kérdés

16 éves lányként bő pólóban és térdig érő, néha bő rövidnadrágban járok suliba nyáron. Már most is így kell, mert a sulinkba még megy a fűtés.

Az osztálytársaim már többször megjegyezték hogy miért nem tudok elegánsabban, csinosabban felöltözni. A lányok szerint több feszülős ruhát kéne hordanom ha valaha szeretnék párt találni.

Én személy szerint nem szeretem a has pólókat, kis felsőket. Ahogy rövidnadrágokból is szívesebben hordom a hosszabb fajtákat, és a melegítő anyagú kényelmesebb fazonokat.

Ez tényleg gáz ha valaki ennyi idősen így öltözik? Vagy csak akarnak valami okot hogy piszkáljanak?

2022. máj. 7. 08:57
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
94%

Annak, hogy ki hogy néz ki, a szexuális orientáció és a nemi identitás 3 külön fogalom!

Pl. sok rövid hajú nő van, aki inkább kényelmesebben, “fiúsabban” szeret öltözködni, de ettől függetlenül heterok, férjük/pasijuk van, és 100%-ban nőnek tartják magukat.

Szégyen, hogy a mai világban csak azt tartják nőnek, aki cs*cskidobós cuccokban jár és r*b@ncosan viselkedik.

2022. máj. 15. 14:31
 32/39 anonim ***** válasza:
91%

Ja, ha feszülős leggingsben vagy, akkor az a baj, hogy kirakod a segged, r.bancosan öltözöl. "Miért nem tudsz mackónadrágban edzeni?"

Ha eltakarod a tested oversized ruhadarbokkal, akkor meg az a baj, hogy miért nem vagy eléggé nőies. 😂 Telibe kell szarni, mert úgyse lehet mindenkinek megfelelni. Saját magunknak kell.

2022. máj. 15. 14:52
 33/39 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem nem gáz. Én is szeretem a bővebb ruhákat, de nekem anyámon kívül senki más nem tesz megjegyzéseket.

Esetleg ha trükközni akarsz, hogy bő is legyen, meg nőies is, akkor nadrágoknál választhatsz, valami hosszú, virágmintásat, vékony anyaggal, amibe kétszer beleférsz. Nekem az speciel nagyon be szokott jönni, mert amúgy még nagyven fokba se meleg attól, hogy hosszú.

2022. máj. 16. 08:46
 34/39 anonim ***** válasza:
0%

31.

Ne tégy úgy mintha most regiztél volna ide!

Ha egy férfi mer szűk nadrágot felvenni, vagy a megkövetelt térdig érőtől rövidebbet, vagy épp télen harisnyát aláöltöző helyett, rögtön megjelennek itt a divatdiktátorok akik szerint amelyik férfi nem úgy öltözik mint ők, akkor csak meleg lehet.

Akkor most? Ha ugyanezt egy nőnél alkalmazzuk, akkor értetlenül állnak többen előtte.

Vajon miért?

2022. máj. 20. 19:16
 35/39 anonim ***** válasza:
46%

31.

Itt egy példa:

https://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes_..

A kérdező a megkövetelt HETERO FÉRFIAS öltözéktől elszeretne térni, és a rá ható átnevelésnek köszönhetően már magától írta ki, hogy az általa hordani kívánt felső miatt homárnak nézhetik.

Ez az amiről én itt papolok.

2022. máj. 20. 21:09
 36/39 anonim ***** válasza:
91%
#35 nem abból kell kiindulni ami itt van a gyk-n. az öltözködésben amúgy is rengeteg a sznob
2022. máj. 21. 10:55
 37/39 anonim ***** válasza:
46%

36.

Én azért szeretem ezt az oldalt, mert itt ugye minden kommentelő álarc mögé bújik és ennek köszönhetően az igazi, őszinte énjük mutatkozik meg.

Ezért is vetem meg az emberi fajt, mert egy mocsok hazug és gyarló.

Amiket itt olvasol, azt a szemedbe már nem mernék megmondani.

Tiszta pszichológia az egész, de jó célravezető az ember mint faj kiismerésére.

2022. máj. 21. 11:02
 38/39 anonim ***** válasza:

37. Valójában azok az emberek többsége szimplán csak trollkodik.

Észrevetted, hogy valahányszor belinkelnek egy szép nőről vagy helyes férfiről képet, mindig jön valami olyan válasz, hogy "hát ez undorító/bottal se"? (Most nem azokra gondolok, akiknek csak simán nem jön be az illető (az ízlés szubjektív), hanem azokra akik direkt rájátszanak, hogy mennyire csúnyának gondolják a linkelt nőt/férfit). Közben tinderen 10/9 jobbra húzná őket.

Vagy mikor incelek írják azt, hogy a 30 feletti nőket ők bottal se. Aztán Balázska is egyből pincsibe ment, mikor egy 35 éves nő érdeklődött itt iránta.

Belinkelnek itt egy sima blúzt. Semmi extra nincs rajta, de valaki odakommenteli, hogy "ez rémes". " Ha azt akarod, hogy nevessenek rajtad, nuygodtan vedd fel." Közben ha az utcán látna valakit benne, fel se tűnne neki.

Egyes emberek itt szinte várják, hogy valami negatívat írhassanak és kitölhessék a frusztrációjukat.

2022. máj. 21. 16:43
 39/39 anonim ***** válasza:

Igen, ez is így igaz ahogy leírtad.

És erre én újra azt tudom válaszolni, hogy nincs ezen mit csodálkozni, ilyen az ember.

Én ezért becsülöm ezeknél többre az állatokat, és a növényeket. :)

2022. máj. 22. 06:15
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!