Mások szerint is gáz így öltözni?
16 éves lányként bő pólóban és térdig érő, néha bő rövidnadrágban járok suliba nyáron. Már most is így kell, mert a sulinkba még megy a fűtés.
Az osztálytársaim már többször megjegyezték hogy miért nem tudok elegánsabban, csinosabban felöltözni. A lányok szerint több feszülős ruhát kéne hordanom ha valaha szeretnék párt találni.
Én személy szerint nem szeretem a has pólókat, kis felsőket. Ahogy rövidnadrágokból is szívesebben hordom a hosszabb fajtákat, és a melegítő anyagú kényelmesebb fazonokat.
Ez tényleg gáz ha valaki ennyi idősen így öltözik? Vagy csak akarnak valami okot hogy piszkáljanak?
11.
Elnézésedet kérem, hogy más a véleményem a tiédtől.
Ne foglalkozz senkivel.
Öltözz úgy, ahogy szeretnél, ebbe pedig senki nem szólhat bele, amíg nem követsz el közszeméremsértést. (Az alapján, amit leírtál, nagy valószínűség szerint nem fogsz. 😂)
Akinek van egy kevés esze, nem eszerint ítél meg, akik pedig megszólnak ezért, azoknak a barátságára nincsen szükséged.
Egyébként a fiatalok körében pár éve pont, hogy nagy divat az oversize öltözködés. Egyáltalán nem fura jelenség, minden második tizenéves kiscsajt bő nadrágban, 5 számmal nagyobb pulóverben látok az utcán.
Köszönöm a válaszokat.
És csak amolyan tisztázásként, nem vagyok meleg. De ez amúgy sem befojásolná az öltözködésemet.
#12 csak tudod ez nem vélemény
egyrészt semmi közöd hozzá hetero e a kérdező vagy sem
így remélni sem a te dolgod
másrészt attól mert valaki bő ruhákat hord, még nem lesz homoszexuális
szóval az nem vélemény ha valaki aljas módon viselkedik
17. Hagyd, ő egy hímsoviniszta balfácán. :D Mindig ezt műveli az ilyen kérdések alatt, de próbálnál meg lehomizni egy legginsget viselő férfit... Na azon kiakadna. Csak neki szabad mocskolódni, azt nem bírja az egója, ha ő vele csinálják. :D
Ignorálni kell. Hadd mérgelődjön a kis 30%-val.
17,18.
Szerintetek ennél a kérdésnél is én homározom és ekézem a fiúkat.
És itt vajon miért nem hangzik el az isteni szlogen, miszerint mindenki azt hord amit akar..
https://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes_..
17!
És aki szűk ruhákat hord, az sem lesz homoszexuális?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!